káposzta

Nem csak nyulaknak!

9031

Manapság egész évben ott vigyorognak a káposztafejek a hipermarketek polcain, mégis az ősz a valódi szezonja a káposztás ételeknek, ilyenkor kívánjuk igazán a belőle készült, rendszerint testes és gazdag ételeket, és persze a savanyú káposztát. Nem kell azonban feltétlenül nehéz ételekben gondolkodni, ha káposztáról van szó, hiszen a nyulak kedvence rendkívül sokoldalú alapanyag, amiből könnyű előétel és falatnyi desszert is készíthető, ha könnyed élvezetekre vágyunk.



olvass tovább

Nemcsak macskajajra!

9510

A káposzta az egyik legjobban felhasználható alapanyag, hiszen ősszel megjelennek a piacokon harsogóan friss levelek, és mivel remekül tárolható, egész télen élvezhetjük a belőle készült fogásokat. Rendkívül változatosan felhasználható ugyanis, ráadásul a költségvetésünket sem terheli meg egy káposztás lakoma, hiszen olcsó és kiadós. Az már csak hab a tortán, hogy egészségünknek is jót teszünk vele, ha buzgón fogyasztjuk, hiszen rengeteg vitamin és ásványi anyag található benne, kalóriatartalma pedig kifejezetten baráti. Inspirációként bemutatjuk a kedvenc káposztás receptjeinket.




olvass tovább