jennifer lopez

J.Lo nagykövet lesz

7045

Jennifer Lopez, a negyvenes éveiben járó színész-énekesnő rengeteg teendője ellenére újabb felkérésnek tesz eleget a jövőben. Alighogy részt vett a Gucci jótékonysági kampányában – ahol ráadásul ikergyermekeit is fotóztatta magával   – újabb felkérésnek tesz eleget. Jennifer Lopezt a francia L'Oréal legújabb szépségnagykövetének nevezték ki. Többek között a kozmetikai márka új hajápolási termékcsaládját fogja népszerűsíteni.

A latin-amerikai szépség haja mindig tökéletesen mutat, dús és egészséges, nem kérdés, miért esett rá a választás. A L'Oréal egyik újdonsága az EverSleek, amelyhez Lopez a nevét és arcát adja. Az Ever család EverPure hajregeneráló termékeit is népszerűsíti, s emellett persze a Preference hajfestékeit és a Youth Code bőrápoló krémeket is.

A 2011-es évre már egy reklámspot is készült a sztárral, amelyben a L'Oréal sokkal intimebb hangot szeretne megütni a nézőkkel, különösen a nőkkel, mint eddig. Ez azért is különleges, mert Jennifer a saját szavaival szól majd hozzánk: egyenesen a kamerába néz. A bensőséges hangulat eléréséhez minden más speciális effektet is nélkülöztek a forgatáskor. A styling, a smink, a haj pedig kifejezetten Marc Anthony nejének készült, hogy igazán önmagát tudja adni a reklámfilmben. Természetesen a forgatás mellé fotózás is párosult. A kész film januári debütálása után februárban rántják majd le a leplet a kész fotókról.

Forrás: Stylelist.com. Fotó: JustJared.com.

Egy sztár, két kép: J.Lo

7491

Jennifer Lopez egy a polihisztor hírességek sorában (a Wikipedia szerint énekesnő, színésznő, zenei producer, televíziós személyiség, divattervező és televíziós producer), aki bár nagyon-nagyon szeretne lépést tartani a legújabb zenei és divattrendekkel, valahogy nem sikerül neki.

Jennifer Lopez 2011-ben és 1997-benolvass tovább

„Most múlik pontosan”

8095

Nemrégiben Jennifer Lopez és Marc Anthony bejelentette, hogy hét évnyi házasság és két közös gyerek után elválnak útjaik. A lépést JLo kezdeményezte, mert állítása szerint elege lett férje rossz természetéből. Nem tudni, mióta agonizált már a kapcsolat, de a jelek szerint Marc Anthonyt meglepte felesége radikális lépése, egyáltalán nem számított rá, hogy válás lesz a vége. Nem szeretnénk tovább boncolgatni a kapcsolatukat, maradjon a magánügyük, ahogy ők maguk is kérték a sajtótól és a rajongóktól, a felvetődött probléma azonban érdekes és elgondolkodtató: valóban nincs semmi jele annak, ha párunk szakítást fontolgat, vagy csak nem tudunk, még inkább nem akarunk olvasni a jelekből?olvass tovább

Huncut strasszok és hazaáruló öltözetek

8513

Ilyenkor januárban már bátran visszatekinthetünk az elmúlt évre, és meg is tesszük, legalábbis, ami a divatot illeti. Összegyűjtöttük ugyanis az elmúlt év tíz legemlékezetesebb öltözetét.

Michelle Obama hazaáruló öltözete

Nem is a ruhával volt a baj, hiszen a Sarah Burton által tervezett, gyönyörű vörös organza ruha remekül állt a First Ladyn a Kína tiszteletére rendezett hivatalos vacsorán. Az angol tervező azonban rendesen kiverte a biztosítékot a nemzetnél, és botrányos öltözetté lépett elő az egyébként decens darab. Michelle Obama azonban lazán elhárította a támadásokat: „A nők azt viselik, amit szeretnek. Ez minden, amit mondani tudok a dologról. Olyan ruhákat hordok, amik tetszenek.” Persze, nem ez volt a hölgy első ruhával kapcsolatos afférja, de ez az eset is azt bizonyítja, hogy keveset ad az ilyen tárgyú kritikákra.

 olvass tovább