innováció

Bloggerekből véleményvezérek

4712

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ma már szinte bárki építhet médiabirodalmat, nem kell hozzá más, csak internet hozzáférés, tehetség, na meg egy jó nagy adag szerencse. A web.2 térhódítása mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy egyszerű felhasználóból váljon világhírű véleményvezérré. Rajtunk áll, hogy megcsináljuk-e a szerencsénket az online térben vagy csak csendesen szemléljük a hihetetlen sikernek örvendő bloggereket. Hogy kik ők? Íme a a dobogósok.

1. Perez Hilton

Muszáj egy személyes történettel kezdenem, mert igen sokat elárul az említett fiatalember népszerűségéről. Épp a diplomamunkámat védtem, (amit egyébként a bulvár térhódításáról írtam) amikor elérkeztem ahhoz a diához, amin Perez Hilton, polgári nevén Mario Lavandeira mosolygott délcegen. A vizsgáztató bizottság tizedmásodperc alatt sustorogni kezdett, hogy vajon ki lehet ez a zöld hajú, enyhén szólva bizarr külsejű pasi, míg államvizsgázó társaim ismerősen mosolyogtak: Ő az, Perez Hilton. Ebből már nem nehéz leszűrni, hogy bár bizottság neves tanárokat tömörített, tőlük valahogy mégis távol áll az online bulvár ezen platformja. Naná, hiszen Perez szabados írásmódjával, idióta stílusával és bicskanyitogató beszólásaival nem épp az újságíró szakma nagy öregeit célozza meg. Na, de akkor kiket? Azt a napi nyolc millió felhasználót, akik időről időre visszatérnek a mindig naprakész oldalra. A másságát nyíltan vállaló latin-amerikai srác néhány év alatt elérte, hogy a legnagyobb hírességek és a legmenőbb designerek keressék a társaságát, és ezzel felkapaszkodott a legbefolyásosabb bloggerek listájának első helyére.olvass tovább

Engedd közel a buzogányt!

4809

Szinte már unalomig ragoztuk, hogy a szempillaspirál az egyetlen olyan smink kellék, ami nélkül bár lehet létezni, csak épp nem érdemes. Chanel azt mondta, hogy "Az a nő, aki nem visel parfümöt, annak nincs jövője", én szívem szerint a parfüm mellett, a szempillaspirált is a siker egyik zálogaként könyvelném el.

Mivel ez az a termék, amit a leggyakrabban használunk, épp ezért gyorsan fogy. Semmi meglepő nincs azon, ha akad nő, aki a szempillaspirált is a tusfürdőhöz hasonlóan a gyorsan forgó fogyasztási cikkek között jegyzi. Igen ám, de olyan nehéz megtalálni az igazit, mert vagy a festék rossz minőségű, vagy a kefe silány. Részemről én az utóbbi tökéletességére esküszöm, épp ezért konfrontálódtam már oly sokszor a drogériák biztonsági őreivel: "Neee próbálgassa a terméket!" Ilyenkor magyarázd ez az uniformisba bújtatott tipikus pasinak, hogy miért is fontos, hogy a spirál keféje megfelelő formájú legyen. Az utóbbi évek stagnáló trendje, a könnyen mozgatható gumis kefével ellátott spirál volt. Ebből is van kismillió forma és kivitelezés, az óriásitól, az egészen a lapított, apró szálú fésűig. Sosem rajongtam ezért az innovációért, mert akárhányszor húztam ki a tubusból az efféle kefét, az esetek kilencven kilenc százalékában csomókban állt rajta a festék. Most viszont belefutottam egy olyan megoldásba, ami sokkal jobbnak tűnik mint az eddigiek. Mint tudjuk, a Givenchy márka ruhákon túl kozmetikumokat is forgalmaz, sőt ennek az írásnak apropóját is az egyik kozmetikumuk adja. Legújabb szempillaspiráljuk a Phenomen'eyes Effet Extension nevet viseli és hát nomen est omen alapon valóban rendkívüli, hiszen a keféje gömb alakú, sőt a sörtéknek hála úgy néz ki mint egy mini buzogány.

Elsőre elég bizarr látványt nyújt a cucc, hiszen nem könnyű elképzelni, hogy akár még rendeltetésszerű használatra is alkalmas. A szkeptikusok külön videóban  tájékozódhatnak. Akik már most izgulnak, azok jól figyeljenek, mert a spéci spirál fő előnye, hogy akárhogy forgathatod, mindenképp tudsz vele dolgozni. Biztosan ti is tapasztaltátok már, hogy a belső szemzug pilláihoz nagyon nehéz hozzáférni, hiszen rövidek is, rossz helyen is vannak, így próbálkozásaink gyakran csúfos bőgésbe torkollanak, hiszen szemgolyónk csak ritkán tolerálja a spirálkefe közelségét. Az újszerű spirállal ez is könnyen megoldható, sőt ha igazán turbó hatást szeretnénk, akkor a festék felvitele után (!!!) szempillagöndörítővel növeljük igazán óriásira a szemeinket. Na, tetszik?

Nincs titkod előttük

4918

A repülésnél olykor sokkal kellemetlenebb a reptéri átvizsgálás: hiába próbálunk mi minél gyorsabban túlesni a procedúrán, miközben a biztonsági emberek feltett szándéka, hogy a poggyászunk legmélyére is leássanak. A folyton pittyegő detektoros kapukkal hasonló a helyzet: akár gatyára is vetkőzhetünk, a hipermodern berendezés akkor sem szűnik meg sípolni. Kínos.

Kificcen az intim piercing

Na igen, a testérkszerek nem ritkán okoznak kellemetlen perceket viselőiknek, hiszen olykor az utason már nincs se öv, se gyűrű, semmi fém, de a nyamvadt kapu még mindig sípol. Ilyenkor általában fém protézisre, vagy testékszerre gyanakodnak a marcona biztonságiak. Bizonyára nektek is van egy-két kellemetlen anekdotátok a reptéri átvizsgálásról. Ha irtóztok a cipőlevételtől, tapizástól és zokniban csoszogástól, akkor a manchesteri reptér legújabb átvilágító rendszerét nektek találták ki. Az okos kis berendezés legnagyobb előnye, hogy megkíméli az utasokat a vetkőzéstől, bár elég vicces, hogy emellett mindenünket láttatja. A nyolcvanezer fontos berendezés nem káros az egészségre, holott elektromágneses sugárzás útján alakot háromdimenziós képet a meztelen valóságról. A sugárzás annyira csekély, hogy évente akár ötezer alkalommal is átlibbenhetünk a kapu alatt úgy, hogy annak nincs semmiféle egészségkárosító hatása.

A reptéri biztonsági szolgálat értelemszerűen ajnározza az új kütyüt, de az sokkal izgalmasabb, hogy az utasok vajon hogyan viszonyulnak a "meztelenkedéshez". Az efféle átvizsgálás önkéntes alapon működik, vagyis mi magunk dönthetjük el, hogy kívánjuk-e feladni pucér testünket a biztonságiak előtt. Persze akadnak bátor vállalkozók, bár az idősebb utazóközönség szkeptikusan áll a masinához. Ha tizennyolc éves és karcsú lennék, vállalnám - mondta az egyik idős nő. Ha rendszer beválik, a világ több repterén is vállalkozhatunk majd a kendőzetlen átvilágításra, többek között a Los Angeles-i és a New York-i reptereken is. Tény, hogy időt spórolunk ha beállunk a kapu alá, az viszont kérdéses, hogy el tudjuk-e feledni a szemérmességünket néhány másodpercre.

Téged felspiráznak?

4967

Az utóbbi pár napban szert tettünk néhány szempillaspirálra, így most egy csokorba gyűjtve láthatjátok az újdonságokat, illetve a kevésbé új, de nagyon is bevált termékeket.

La Roche Posay - Respectissime

Már a márkanévből is kiderül, hogy ez a spirál rendhagyó termék, hiszen a La Roche eddig csak alapozóival volt jelen a dekorkozmetikumok piacán. A szemkímélő darab novembertől kapható a patikákban, kifejezetten azok keressék, akik már konfrontálódtak a hagyományos spirálokkal. Bizonyára köztetek is akad, akit fokozottan érzékeny szemmel áldott meg a teremtő, s aki az érzékeny szeműek csapatában játszik, kénytelen többször is szembesülni olyan kellemetlenségekkel, mint a könnyezés, szemégés, irritáció vagy a szúró érzés. Ezeket a tüneteket kiválthatja a környezet is, de akár egy rosszul megválasztott spirál is ronthatja a helyzetet. Minden bizonnyal az új La Roche spirál nem eredményez semmiféle irritációt, hiszen csupa természetes, illetve fokozottan ellenőrzött anyagot tartalmaz, például műkönnyet is. Az érzékeny szeműek biztosan szoros barátságot ápolnak a műkönnyel, hiszen irritáció esetén néhány csepp és már el is oltottuk a tüzet. A spirál festékébe belecsempészték ezeket az "életmentő" cseppeket, amik meggátolják a kiszáradást és a kipirosodást. Hogyan működik a gyakorlatban? A kefében nincs semmi különös, szimpla sörtéket tartalmaz, amikkel könnyű dolgozni, viszont a festék textúrája igényel némi profizmust. A jojoba, lágyított gyapotcserje és a méhviasz elegye ad egy elsőre furcsának tűnő állagot, amivel csak akkor tudunk szépen dolgozni, ha rétegenként viszünk fel kevés festéket. Ha így járunk el a végeredmény kielégítő lesz, sőt egész nap tartós marad.

Ár: 4 299 Ft

Pupa - Extremeyes

A Pupa márka afféle legendaként van jelen a magyar piacon, mert hát sokan azt hiszik, hogy sehol sem lehet beszerezni a sminkcuccaikat, holott a Marionnaud parfümériákban van Pupa állvány.olvass tovább