hot cot

Karácsonyi koktélozás

2831

Karácsonykor nagy a jövés-menés mindenhol: jönnek a rokonok és jönnek a barátok. Már adtunk ötleteket arra, hogy milyen ételekkel lehet elkápráztatni a vendégeket, de az italokról sem szabad megfeledkezni!

Az ételek mellett italkülönlegességekkel is lenyűgözhetjük a rokonságot. Ennek legjobb módja, ha koktélokat készítünk. Keverjünk alkoholmentes italokat az autóval érkezett vendégeknek, a szerencsés utasokat pedig alkoholos ínyencségeket készítsünk!  Számos ötletes és könnyen elkészíthető koktélrecept található a Metaxa honlapján, érdemes körülnézni, és jó néhányat kipróbálni. A Metaxa honlapja ráadásul különösen praktikus, hiszen a megtetszett koktélrecepteket azonnal kinyomtathatjuk vagy elküldhetjük magunknak és/vagy barátainknak e-mailben!

Először nézzük meg a Fruit Party Drink névre keresztelt koktélt, melyet könnyedén bárki elkészítheti otthon is, hiszen nem kell hozzá több éves mixertanfolyamos tudás. Szükségünk lesz négy cl ötcsillagos Metaxa-ra, két cl banánlikőrre, egy cl grenadine-re, hat cl narancslére, hat cl ananászlére és jégkockákra. A hozzávalókat öntsük bele egy shakerbe, jó erősen rázzuk össze, majd öntsük ki egy pohárba. A díszítéshez használjunk koktélcseresznyét és banánt, vagy a képen látható módon kivit.

Harminc év, harminc százalék

2902

Vágó Réka cipőtervező designer január 3-án ünnepelte harmincadik születésnapját, ebből az alkalomból három hétvégén is különleges, harmincszázalékos árengedménnyel kínálja egyedi cipőit és táskáit!

A születésnapos hétvégék a következők: először 2009. január 9-10. (péntek-szombat), majd 2009. január 16-17. (péntek-szombat), és végül 2009. január 23-24. (péntek-szombat) juthatunk kedvezményes áron az egyedi lábbelikhez és táskákhoz az ötödik kerület, Henszlmann Imre utca 3. szám alatti Pazicski Showroom-ban, amely a Retrock Deluxe mellett, a Károlyi kert oldalában található. A showroom hétfőtől péntekig 10.00-17.00 között, míg szombaton 10.00-től 14.00-ig várja a vásárlókat!

Kempingező állatok

5023

Itt a halloween, a jelmezbálok ideje. Ha még nem lenne ötletetek, itt van néhány kreatív jelmez variáció. Ezek a maskarák könnyen kivitelezhetők, hiszen kesztyű, hálózsák van mindenkinek kéznél, így még kempingezéskor is könnyedén beöltözhetünk fókának.

Még több ötlet itt!

Kúl

5249