hiedelem

Lefüleltük a pasi hiedelmeket

4256

Mendemonda, szóbeszéd, városi legenda, vagy színtiszta valóság? Mindkét nemhez különféle hiedelmek kapcsolódnak, mi pedig hajlamosak vagyunk jól szórakozni az ellentétes nem mítoszain és már már hihetetlen, hogy akad ember, aki vakon bedől ezeknek a butaságoknak. Ezek a tanmesék legtöbbször egyik fülünkön becsúsznak, a másikon pedig ki, mégis időről-időre elővesszük őket és sanszos, hogy olyan mélyen gyökereznek bennünk, hogy jól el is hisszük őket. Ezúttal a pasik hiedelmeinek jártunk utána, de nem ér visszaélni velük, sőt, bátran világosítsuk fel a hozzánk közel álló hímeket, hogy a mendemondák többsége teljesen alaptalan.

1. A gyakori borotválkozás erősebbé teszi az arcszőrzetet

A szakáll sűrűsége, színe és mennyisége genetikailag kódolt, vagyis teljesen mindegy, hogy a pasi milyen gyakran kapja le a bundát az arcáról. A szőrtüszők önálló életet élnek, így elhanyagolható, hogy eldobható, vagy elektromos borotvát használ a srác, a végeredmény úgy sima bőr. Hogy meddig tart ez az állapot, az tényleg csak a génektől függ.

2. A mesterséges színezék árt a férfiasságnak

Na igen, azok a nyamvadt E-számok. Köztudott, hogy ezek az adalékanyagok károsak a szervezetre, legyen az női, vagy férfi test. Épp ezért célzottan egyik színezék sem lohasztja a libidót, hanem összességében roncsol.

3. A szűk alsónemű terméketlenséghez vezet

A férfi termékenység nagyban összefügg a sperma mennyiségével. Ha a pasi kevés ondót produkál nem a szűk boxeralsóból kell kiugrania, csupán megfigyelni, hogy milyen mértékben érintkezett a hímivarsejteket rejtő here hővel. Igen, biztosan ti is láttátok már filmekben, hogy létezik egy botcsinálta fogamzásgátló módszer: hosszú és forró fürdőben kell csücsülni, hiszen ez csökkenti a kissrácok aktivitását. Ha a pasi egészséges és nemzőképes, tök mindegy, hogy mit húz a nadrág alá. Nem mellékesen egy szűk alsó sokkal izgatóbb látvány, mint a bő boxersort.

4. Sörhas= sör, sör, sör, sör és sööööööör

Ez minden sörivó pasi rémálma, így előszeretettel panaszkodnak, hogy le kellett mondaniuk a folyékony kenyérről, hiszen pocak tájékon kiterebélyesedtek. Lehet őket sajnálni, de azért nem árt rákérdezni, hogy mi a helyzet anyu csülökpörköltjével és az éjszakai gyorskajákkal. Persze a sörnek igen magas a kalóriatartalma, de azt nem befolyásolna, hogy ez a plusz energialöket hol rakódik le.olvass tovább

ORRgazmus

8470

Télvíz idején gyakran tüsszent az ember, amit jobbára egy „egészségedre” szócskával nyugtáz a környezet és halad tovább az élet. Vannak azonban helyek, ahol nem lépnek túl ilyen egyszerűen a dolgon, hiszen a néphit szerint a prüsszentés igenis sokat jelent! Szerencsét, gazdagságot, sőt még szerelmet is hozhat az embernek!olvass tovább