hónalj

Támadás a hónaljkutyák ellen

4437

Bizonyára már többen belefutottatok az Old Spice legújabb reklámkampányába, ami a szőrös férfihónaljak ellen intéz átfogó támadást, de mi sem mehetünk el mellette szó nélkül, ugyanis több kérdést is felvet. Az egyik az, hogy tetszik-e egyáltalán nekünk ez a vonal reklámilag, kiváltképp ezzel, a kampányra épülő aloldallal fűszerezve.

A másik természetesen az, hogy hogy állunk a hímek hónalját illető kérdéskörrel. Legyen természetes - szőrös, borzas, cseppeket hordozó, göndörödő vagy épp egyenesen meredő? Legyen rövidre nyírt, ápolt, borostás? Legyen csupasz, mert az se nem büdös, se nem csúnya? Tessék szavazni, mi meg a Szigeten jól összevetjük az elvárást a valósággal!

Neked szexi a hónaljad?

7777

Kevés olyan nő van, aki, ha megkérdezik tőle, melyik testrészét tartja a legszebbnek, a hónaljáról kezd szuperlatívuszokban beszélni. Pedig ez a testtáj eddig kiaknázatlan területe volt a szépségiparnak. A a rendben tartására eddig elég volt többhavonta egy dezodornyi és néhány gyantacsíknyi vagy borotványi összeget áldozni, abba most súlyos összegeket fektethetünk az egyik legeldugottabb testrész szexivé tételébe. Na, de miért is van erre szükség?

olvass tovább