háj

Direkt béna hajak

6766

Nem tudjuk, mi folyik itt, de a krémsajtreklámok mostanában hasítanak, múltkor az egyiptomi pandás kampány keltett feltűnést, most pedig megtaláltuk a dán Buko nevű kenhető sajthoz készített fotósorozatot. A retrós hangulatú, az ötvenes (bár ebből volt egy kis vita a szerkesztőségben), hatvanas, hetvenes és nyolcvanas éveket is finom sztereotípiákkal felidéző képeken csak egy valami nem stimmel. A hibát mindenki találja meg maga, nem lesz nehéz. És ha valaki nem tudna dánul, a szlogen: "Senki sem látott több elaludt hajat, mint a Buko. Buko. 76 éve a reggelizőasztal része."

Sztárváltozások

6919

Van, aki hobbiból űzi. Van, aki talál rá okot. Lehet az a szakítás, egy új városba költözés, vagy mondjuk az új szezon feletti örömünkben is beiktathatjuk a fodrászt. A hírességeknek pedig szinte kötelező, hogy rendszeresen megváltoztassák a fizimiskájukat, ezzel is felhívva a figyelmet magukra még akkor is, ha amúgy semmi érdemlegeset nem művelnek. Az utóbbi időben több színésznőt is azon kaptunk, hogy frizurát váltott. Csekkoltuk, ki az, akinek jól áll a változás és ki az, aki nagyon mellényúlt az új hajjal.

Itt van nekünk elsőre Scarlett Johansson, aki a Vicky, Christina, Barcelona Los Angeles-i bemutatóján, 2008-ban még hosszú loknikkal jelent meg. Azóta volt már vörösesszőke, burgundi vörös és gesztenyebarna is, de végül visszatért a természetesebb szőkéhez, a fazont pedig tépett bobra váltotta. Elsőre kicsit furcsa volt, de most már szeretjük.

Figyelem, a cikk a galériában folytatódik!

Fotók: Fashionising.com, JustJared.com, Fadedyouthblog.com

Egy az egyben: Anne Hathaway

7191

Sokáig nem értettem egyet Anne Hathaway stílusikonná történő kikiáltásával. A hatalmas szájú, bociszemű színésznő túl jellegtelennek tűnt, hogy valóban oda kelljen rá figyelni. (Vagy talán csak direkt nem figyeltem rá a Neveletlen hercegnő című katasztrófafilm miatt?) Végül lassan, de biztosan, meggyőzött. A Hófehérke-bőrű színésznő stílus tekintetében elég széles spektrumon mozog: a klasszikustól a sportosig szinte bármelyikben otthon érzi magát, amelyik mentes a túlzott kihágásoktól. Jól megtalálja az egyensúlyt az elegáns és a friss, fiatalos stílus között. Amit viszont a legjobban tud, az a tökéletes egység megteremtése: csak nagyon ritkán lóg ki a lóláb. Anne szívesen nyúl vissza a korábbi évtizedek divatelemeihez nemcsak ruha, hanem smink és haj terén is. Az elmúlt évszázadra utaló frizuráit gyűjtöttük össze.

Egy nő, három évtized. Még több kép és évszámok a galériában!olvass tovább

Cotcot Restyling

7248

Írunk rendszeresen hogyan viseld, mit-mivel hordj, divatos illik-nem illik és tedd-ne tedd cikkeket, de most úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy a saját bőrödön tapasztald, milyen, amikor hozzáértő szemek mérnek fel és szakavatott kezek vesznek kezelésbe. Meghirdetjük a Cotcot Restyling nyereményjátékot, amelyet hónapról-hónapra megismétlünk. Ebben két profi csapat van a segítségünkre, akikkel felváltva találkozhatnak a szerencsések. Mert az egészhez nem kell semmi, csak szerencse. Az átalakítás során nemcsak profi sminkestől, fodrásztól és stylisttól kapsz szakmai segítséget, hanem egy profi fotós kamerája előtt igazi modellé is válhatsz. Hogyan? Olvass csak tovább!olvass tovább

Szofisztikált tehenészlányok

7625

Kalácsfrizura, koszorús frizura, tehenészlányfonat – bármelyiket is írom, ugyanarra gondolok: az egykori ukrán kormányfő, Julija Timosenko fejtetőre kanyarintott, vaskos hajfonatára. A politikusnő az utóbbi idők egyik legikonikusabb frizuráját tudhatja magáénak, amely meghódította Hollywoodot is. Az idők viszont változnak, a divatot pedig az újdonságok éltetik: Timosenko asszony azóta egyszerű kontyra cserélte a hajfonatot, a hírességek viszont tovább cifrázták a frizurát.

Jessica Alba, Mary-Kate Olsen, Peaches Geldof és még több sztárfonat a galériában!olvass tovább