gwen stefani

Gwen Stefani nagykövet lett

7249

A L'Oréal Paris legújabb szépségnagykövetének választotta Gwen Stefanit. A szőke énekesnő olyan nők sorába állhat ezzel, mint Jennifer Lopez, Rachel Weisz és Beyoncé. Kétségtelen: Gwen egy szép és nagyon sikeres, modern nő. Már húsz éve jelen van a zenei pályán, számtalan albumot jelentetett meg a zenekarával, a No Doubttal, de emellett sikeres szólókarriert is a magáénak mondhat. A L'Oréal nemzetközi igazgatója, Cyril Chapuy úgy nyilatkozott róla, mint egy igazi 21. századi jelenségről, aki korszakának modern múzsája.

Sikeres színész- vagy énekesnőket persze találunk még nem egyet, de Gwen Stefani igazi vonzereje nem is az eladott lemezek számában rejlik. Az amerikai énekesnő nemcsak szépségével hódította meg a szívünket – a vagány és dallamos slágerek mellett –, hanem remek stílusérzékével is. Mindig tökéletes megjelenését pedig nem profi stylistoknak köszönheti, hanem egyedül saját kreativitásának. Nem is lepődtünk meg azon, mikor előrukkolt saját, L.A.M.B. és Harajuku Lovers nevű márkáival. Már gyerekkorában rajongott a divatért és varrt magának saját kezűleg, egyedi tervezésű ruhákat. Gwen kreativitása és elszántsága inspiráló lehet minden nő számára, mert bizonyítja, hogy az álmok igenis valóra válhatnak, ha nem vagyunk restek azokért tenni.

olvass tovább

Pink hajak jönnek

8120

A szájak után úgy látszik, nem ússzuk meg a pink hajakat sem. A színes haj divatja -sokak örömére vagy sem-, időről időre mindig felüti a fejét. Alapvetően egy megtűrt irányzatról beszélhetünk, ami a fősodorba csak nagyon ritkán kerül bele és felbukkanása óta a lázadás egyfajta szimbólumaként tartják számon. Tény, hogy a pink hajat nagyon kevesen tudják viselni, markáns egyéniség és stabil önbizalom nem árt a színesedés előtt. Annak idején, - valamikor a kilencvenes évek közepén- Gwen Stefani előszeretettel törte meg a kibontakozó amerikai álomkülső ideáját hirtelenrózsaszín sérójával és fogszabályzójával, Pink pedig évekig parádézott a vibráló hajszínnel, majd fokozatosan teljesen eltűnt a hajából ez az árnyalat.olvass tovább