gucci

Gucci új ruhái

430

Gucci a 2008-as őszi/téli milánói bemutatóján is hozta a maxialista formáját, bár még csak a férfi tervezésekbe engedett betekintést. Kollekcióiban Frida Giannini a Gucci számára egy valódi modellt talált, olyan embert, aki nem egy bábú, hanem egy hús-vér ember. Frida úgy nyilatkozott, hogy bele szeretett Eugene Hutz-ba, aki a Gogol Bordello nevű gypsy-punk zenét játszó banda frontembere, korábban Madonnával nyomtak egy-két duót, egy vérmes, energikus orosz cigányzenész.. Eugene ukrán származású, még a Szovjetunióban született, ez meg is ihlette a Gucci tervezőit, a kollekció darabjai tele vannak az orosz folklórt idéző darabokkal. Katonai kabátok, klasszikus bronz gombokkal, veretekkel, hatalmas kendők, vajpuha bőrcsizmák, hatalmas táskák és finom bársonygallérok. Érdekes, hogy több nagy ház is hozzányúlt az orosz és balkáni kultúrákhoz, hogy ihletet kapjon. 

Akarom ezt a maxit!

1717

Készüljetek a jövő év nyarára!  Itt vannak a Gucci új ruhái!

Édes élet!

3452

A méltán világhírű, sokat díjazott fotós, Massimo Gammacurta tökéletes kiegészítőket gyártott, az elmúlt hetek divatshow-i tiszteletére. Elég, ha három szót megjegyzel: dolce, dolce, dolce!!! 

Beyoncé, az afrikai királynő

7434

Beyoncé Knowles a márciusi L'Officiel magazin borítóján pózol. És nem is akárhogy: afrikai királynőként, ezzel pedig saját gyökereihez is visszanyúl. A fotósorozat létrejöttének fő oka azonban nem saját identitásának keresése volt.

A francia L'Officiel magazin megjelenésének 90. évfordulóját ünnepli. Ez az óriási esemény adta az apropót az énekesnőnek a szereplésre. A L'Officiel nem érné be kevesebbel, mint napjaink egyik legkelendőbb énekes- és színésznőjével. Amellett, hogy a magazin nívóját emeli, az afrikai imázzsal nemcsak a magazint tiszteli meg, de emléket is szeretne állítani egy nagyszerű zenésznek. A nigériai Fela Kuti sokoldalú afrikai zenész és aktivista volt. Állítólag az amerikai sztár legújabb lemeze Kuti zenéjéből is inspirálódik, amit Beyoncé ezzel a sorozattal hálál meg. És az aranytorkú énekesnőnek nemcsak a ruhái tükrözik hűen az afrikai népek viseleteit. A tökéletes végeredmény érdekében Beyoncé még az arcát is engedte sötétebbre színezni.

A ruhák, amelyeket visel, persze nem közvetlenül Afrikából származnak. Beyoncé természetesen a legelismertebb dizájnerek kreációit viseli, de a stylingnak, kiegészítőknek, fejdíszeknek és make-upnak köszönhetően a végeredmény nagyon afrikai lett. Ugyanakkor modern és trendi is. A borítón egy káprázatos, aranyszínű Gucciban domborít a 2011-es tavaszi-nyári kollekcióból. Beyoncé édesanyjának divattervezői munkásságáról sem először hallunk – habár ő elsősorban a Destiny's Childnak tervezett fellépőruhái révén ismert –, de a fotósorozaton keresztül megint kapunk egy kis ízelítőt.

A képeken Beyoncé az haute couture ruhákban igazi királynőként ragyog. A fotózásról készült werkfilmet nézve a magazin választása biztos út lehet a sikerhez.

Forrás: Nymag.com, kép: Forums.thefashionspot.com

Sokszínű szépségtippek Milánóból

7480

A Milánói Divathét – miközben bemutatták a 2011-2012-es őszi-téli kollekciókat –sminkek és hajviseletek terén is különleges élményt nyújtott az érdeklődők számára. Természetesen az alapkoncepció továbbra is az 50-es, 60-as évek felidézése. Összességében igazán könnyedek, az őszi-téli szezon ellenére színesek és mozgalmasak a milánói kifutó trendjei.

Ami a sminket illeti, van itt minden. A klasszikus és drámai mélybordó rúzs igazán elegáns külsőt kölcsönöz viselőjének, ahogy a 60-as évekre jellemző divathullám nagyon vastag, fekete tusvonalának újragondolt verziója is igen erőteljes és kifejező. Kevésbé extrém, nappal is bátran bevethető sminket is viselt néhány modell. A Marninál például üde és friss levendula került az ajkakra és szemhéjra egyaránt. A Dolce & Gabbana bemutató modelljein a szemhéjtus nappali, lágyított, szürkés változatát figyelhettük meg. A vad és erős tus ellenzőinek, a kevésbé bevállalós, de ugyanakkor trendkövető nőknek kifejezetten ezt ajánljuk. Jil Sander modelljei a tus fiatalos és vidámabb verziót mutatták be: fekete helyett kék kihúzást alkalmaztak.

olvass tovább