gisele bündchen

Gisele, a tavasz hírnöke

7418

A H&M egy tökéletes választással készül az új szezonra. A svéd márka Gisele Bündchent kérte fel, hogy szerepeljen a 2011-es tavaszi kampányban. A szupermodell részvétele – a megfizethető, de legújabb trendeket felmutató ruhák mellett – még egy biztosíték a sikerre. És a szupermodell nemcsak az arcát adja a kampányhoz, de kreativitását is tükrözik azok a ruhadarabok, amelyekben pózol.

Gisele csodásan mutat a bohém, lenge, hippis szerelésekben. Igazi tavaszi idillt idéznek a ruhák, sőt a fotók is – a steril fehér háttér ellenére –, melyeknek a középpontjában a légies brazil szépség áll. Ha léteznek olyanok, akiket a H&M-láz még nem ragadott magával, mostantól nekik is rajongásuk tárgya lesz a high street fashion márka. Csak győzzük kivárni az igazi meleg és napsütéses időt, hogy mi is a virágmintás, fodorral díszített maxiruhánkban ejtőzhessünk a parkban, vagy biciklire pattanva a tavaszi szellőben élvezhessük a hasonló virágmotívumos kezeslábasunkat.

Nem ez az egyetlen érdekes hír a H&M körül. Amellett, hogy az üzletlánc mindig képes megnyerni magának a legnagyobb tervezőket és modelleket, nem feledkeznek meg arról sem, hogy a divattal nemes ügyek mellé is lehet és kell is állni. 2011-ben a Fashion Against Aids kampány keretein belül egy izgalmas unisex kollekció is az üzletekbe kerül. Többek között különböző feliratos pólók, kezeslábasok, mellények és melegítők is a kollekció részét képezik (képekért kattints a mashKULTURE Juicy blogra!) A visszafogott színek: a fehér, az ezüst és a szürke dominálnak, de megjelenik a Gisele által népszerűsített hosszú „nadrágruha” terrakotta színe is egy-két darabon. Ha a ruhák nem tetszenének, akkor pedig még mindig lehet válogatni a táskák, telefontartók és más kiegészítők közül.

Forrás + képek: Fashionetc.com, Nitrolicious.com

Huncut strasszok és hazaáruló öltözetek

8513

Ilyenkor januárban már bátran visszatekinthetünk az elmúlt évre, és meg is tesszük, legalábbis, ami a divatot illeti. Összegyűjtöttük ugyanis az elmúlt év tíz legemlékezetesebb öltözetét.

Michelle Obama hazaáruló öltözete

Nem is a ruhával volt a baj, hiszen a Sarah Burton által tervezett, gyönyörű vörös organza ruha remekül állt a First Ladyn a Kína tiszteletére rendezett hivatalos vacsorán. Az angol tervező azonban rendesen kiverte a biztosítékot a nemzetnél, és botrányos öltözetté lépett elő az egyébként decens darab. Michelle Obama azonban lazán elhárította a támadásokat: „A nők azt viselik, amit szeretnek. Ez minden, amit mondani tudok a dologról. Olyan ruhákat hordok, amik tetszenek.” Persze, nem ez volt a hölgy első ruhával kapcsolatos afférja, de ez az eset is azt bizonyítja, hogy keveset ad az ilyen tárgyú kritikákra.

 olvass tovább