galéria

New Yorkból jelentjük

6675

A múlt héten lezajlott New York-i Divathéten a tervezők 2011-es tavaszi-nyári kollekciójukat mutatták be. A New York Magazin száz tervezőt kért meg arra, hogy egy szóval jellemezze a következő szezont. A kislányos és a romantikus többször is előjött, de volt, aki szerint mániákus (A Détacher), kifehérített (Alexander Wang), fényesen csillogó (Carlos Miele), túldíszített (Charlotte Ronson) és rejtélyes (Jason Wu) lesz 2011 tavasza.

Ízelítőt kaphatsz a trendekből a galériába kattintva! (fotók: Style.com, Fashionising.com)

Tommy Hilfiger kollekciójának egy darabja (fotó: Fashionising.com)

10 kedvenc Londonból

6701

A világ tekintete már Milánóra szegeződik, mi egy kicsit visszaidézzük Londont, ahol a bejáratott tervezők mellett néhány friss, fiatal dizájner is le tudta nyűgözni a kritikusokat. A New York Magazine divatmelléklete, a The Cut most sem hagyta ki, hogy egyszavas inspirációkat gyűjtsön be a tervezőktől, akik szerint 2011 tavasza a Girl pin-up (Twenty8Twelve), a vénasszonyok nyara (Issa London), Liza Minelli (Henry Holland) vagy éppen a természet (Sass&Bide) jegyében zajlik.

Kattints a galériába a kedvenc szettjeinkért! (Fotók: Stlye.com, Fashionologie.com)

Burberry Prorsum 2011 tavasz-nyár

Lady Gaga divatkirohanásai

6721

Először azt hittük, ez csak valami vicc. Aztán kezdtünk rájönni, hogy nem az, végül arra is rá kellett döbbennünk, hogy tulajdonképpen mégis. Lady Gaga ott rúgja seggbe a divatot és a trendeket, ahol nem szégyelli, közben viszont a legnagyobb tervezőkkel dolgozik együtt, akik az elmúlt időszakban mintha csak az ő kegyeit lesték volna. Őt nézve az egész olyan, mintha a középkor legextrémebb viselete, a borotvált homlokú asszonyokról ismert burgundi vagy Marie Antoinette rokokó kori divatkirohanásai.

Marci cikkének margójára összeszedtünk néhány "Gagantikus" szerelést. Meresszétek a szemeteket!

Fotó: Fashionising.com

Szőrt a bőrre

6747

Az etno stílus a népművészetből átemelt minták, díszítőelemek kavalkádjára, a tipikus népviseletekre jellemző színekre épül. Az etno mégsem népművészet, hanem annak egy újraértelmezett, feldolgozott, továbbalakított vagy éppen teljesen letisztult változata. A kultúrák öröksége inspiráció, az ötletek kimeríthetetlen forrása tervezőknek, fodrászoknak, sminkeseknek és stylistoknak egyaránt. Ebben a hónapban a Modellonline.hu-n található, etno stílust megfogni kívánó munkák közül válogattunk.

Galéria itt!

Fotó: Almási J. Csaba. Styling: Parádi Gabriella. Haj: Koczka. Smink: Horváth Rita. Modell: Kria.

Prémbe burkolózva

6902

A szőr és a bőr azóta a ruhatár része, mióta az emberek ráismertek arra, hogy az ádámkosztüm már nem elégíti ki az igényeiket. Talán emiatt a régi kapcsolat miatt imádjuk titkon, és viselnénk is valószínűleg mindannyian, ha nem tudnánk, mennyi kisállat élete szárad a szőrpártiak lelkén. Szerencsére a mai technológiáknak köszönhetően már olyan műszőrméket és prémeket állítanak elő, amelyek kísértetiesen hasonlítanak az eredetiekre. Mivel idén továbbra is hódítanak a szőrös kiegészítők és a szőr a fotókon is szuperül néz ki, ennek az anyagnak szenteltük havi, tematikus Modellonline-válogatásunkat.

Szőrös képekért kattints a galériába!