fog

Juli fogat mos

3444

Néhány hónapja rácuppantam az egyik agyon reklámozott fogkrémpasztára, mert azt akartam, hogy világító fehér legyen a fogsorom. Az is lett. Miután viszont már nem használtam azt a fogkrémet, elkezdett egészen furcsa színt ölteni a fogam, sőt még a fogköveim is gyorsabb burjánzásba kezdtek, mint annak előtte, így visszatértem a jól bevált ásványi fogporra, ami elég ramaty ízű, de mégsem vegyszer. 

Akárhányszor is fogat mosok, mindig a fejembe ötlik, hogy ez bizony vegyszer, és épp a számban matatok vele. Elkezdtem kutakodni a neten és egy nagyon-nagyon jó fogpaszta receptre bukkantam, amit el is készítettem, és immáron egy hónapja használom. Az hagyján, hogy olcsó, de tutira tudom, hogy mi van benne. Oké, az íze nem épen ász, kicsit sós, de hamar meg lehet szokni. Tehát következzen a csoda recept.olvass tovább

Mosolyogj felszabadultan! (X)

8022

A tartósítószerekkel, mesterséges ízjavítókkal teletömött ételek mellett nagy szerencsénk, hogy az utóbbi időkben a gyógyítás, így a fogászat is rohamléptekkel fejlődik. Míg évtizedekkel ezelőtt egy fog elvesztése örök életre szólt, ma már számtalan lehetőség van a veszteség hatékony pótlására.

olvass tovább