fitnesz

Virtuális fitnesz

140

A fitneszberendezések gyártói szívesen alkalmaznak videótechnikát a tréninggépeknél. Találkozhatunk olyan futópaddal, ahol az általunk kiválasztott térben kocogunk, erdőben, hegyeken, tóparton, vagy akár egy zsúfolt nagyváros utcáin. Olyan szoftverekkel is fel lehet tölteni a játékot, amelyben futás közben lövöldözhetünk a ránk támadókra vagy egy kincsvadász játékban is részt vehetünk.

Annak a fejlesztésnek kevésbé látjukm értelmét, amikor a számítógép előtt ülőknek, különböző, a képernyőn megjelenő mezőket rendszeres időközönként, ritmusban kell megérinteniük. Elképzeljük, egy idő után milyen izmos lesz az ujjunk. Vagy nem értjük.

Fitnessz videók

186

Már senki nem vesz Norbi vagy Bíró Ica tornakazettákat, a videónk sincs már használatban, de néha kifejezetten jól jön egy-két képi tanácsadás, hogy miként varázsoljuk kerekké és keménnyé a popsinkat vagy hogy hasizmozzunk helyesen. A Ford Models stúdió sorozatosan feldobja a netre tréningvideóit, hát mi is rákerestünk a videómegosztókon egy-két gyakorlatra. Jönnek a nagy zabálások, néhány centi zsírral, sokunk biztosan kiegészül majd, legalább már tudjuk, hogy mivel lehet ezeket elégetni. Persze ezeket is csak a monitor előtt ülve nézzük, mint egykor a tévétornát.

Edzés a világűrből

8753

Menthetetlenül nyakunkon a bikiniszezon, és ez nemcsak azt jelenti, hogy virágba szöknek az endorfinok, hanem bizony azt is, hogy az eddig ügyesen elhelyezett rétegekkel ellensúlyozott téli bejgli-hájat tényleg semmivel nem lehet takargatni. Igen, tudjuk, senkinek sincs ideje, arról nem is beszélve, hogy inkább feszítsenek keresztre, mint hogy még egyszer végigcsináljak négyszáz felülést és utána minden maradék méltóságomtól megfosztva, négykézláb távozzak az edzőteremből. Akkor mégis hogyan? Alternatívákat kerestem, elsőként a speed fitnessben.

olvass tovább

Nyáron is csúcsformában! (x)

8773

Miről szól a nyár? A pihenésről, az élet élvezetéről, a nyaralásról. Azonban a lazábbra vett tempónak megvannak a maga hátulütői. Például, hogy a tavaszi megújulás során ledolgozott zsírpárnák ismét megjelennek rajtad. Ne hagyd!olvass tovább

Nincs reménytelen eset, csak higgyünk magunkban!

9606

Az ünnepi nagy zabálások után nem szabad elégedetten hátradőlnünk és újévi fogadalmakba ringatnunk magunkat. Itt az ideje, hogy ledobjuk magunkról a felesleges kilókat, mozgásba lendüljünk. Ne csak fogadkozzunk, mert az szép is, jó is, csak hát idővel alább hagy a lelkesedés, marad a punnyadás. Balogh Rita fitneszedző pont kapóra jött nekünk. Mindent tud a Fittalakról és hadat üzen a tespedésnek, a kisebbrendűségi érzéseknek és a mértéktelenségnek.
olvass tovább