fesztivál

Éld túl!

1418

Semmi nagy megmondásra ne számíts! Igazából csak szerettünk volna összeállítani neked egy olyan kis szettet, ami megkönnyítheti a fesztiválos előkészületeket. Mert a legfontosabb úgyis mindig otthon marad...

Nézd meg a galériát!

Elvadka Batyk

1484

Jogos a kérdés: Mi van?! Fesztivál, most. Idén már másodszorra van egy nyári fesztivál Batykon, Zala megye gyönyörűséges lankái közt, egy tóparton. A négy napos zenei fesztiválon, táncolhatsz napestig psy trance muzsikára. Rio Cruz, Alex és Hevi pörgeti a lemezeket.

Balaton Sound

1495

Balaton Sound, a legnépszerűbb fesztiválok egyike! Egy csoda az a hely, ahol megrendezik és a felhozatal... Mi összeraktuk a top 10+1 listánkat. Nos neked melyik jön be?

LMBT fesztivál júl. 2-6.

1605

                                                                    

Melegfesztivál kezdődik, közel ötven témába vágó filmet nézhetsz meg!

Eszünk a fesztiválon

1624

A legdurvább idén kétségkívül az eredeti magyar mangalica hot-dog hatszázért, de nevez mellette a kókuszdiót és mangót kínáló (egyetlen) zöldségespult is. Persze ez ne tévesszen meg senkit, a fesztiválkaják hagyományos koleszterindús és húsközpontú hagyományaival nem szakított az idei szezon sem, a VOLT-on a klasszikus ízek dominálnak. Funkciójukban természetesen megfelelnek a célnak, tökéletes gyomortöltő és alkoholfelszívó képességgel rendelkeznek a fellelhető étkek. Gyorsan összeszedtük nektek, mit ehettek és mennyiért az első nagyobb fesztiválon.

Rendszeres fesztiválozóknak a Balaton grill már fogalom, természetesen most is kitelepültek, a hagymás hús megvan, a hatalmas tepsikben sorakozó csülkök szintén, s ott vigyorognak az elmaradhatatlan sült kolbászok is, miket mustárral, kenyérrel itt érdemes enni. Egy laktató tál kaja 1000 és 1500 körül jön ki, ha savanyúságot is kérsz, s egyéb extrákat, felkúszhatsz kétezerig is, főleg, ha jó nagy az a kolbász.

Nézd meg a kajákat! Katt!

Hasonló zsírbomba nagy kedvencünk, a kemencés lángos, ami nem más, mint finomra gyúrt kenyértészta alapon szalonnadarabok, alatta sajt, tetejére fokhagyma, és ha nagyon kedvesen nézel, még friss tejfölt is kiudvarolhatsz a roppant kedves személyzettől. Mindezt hatszázért, és tuti, hogy többet nem leszel aznap éhes. Költséghatékony és remek.

Szintén tuti választás, s legalább kicsit kiragad a hagyományos ízvilágból a sandwich guru dobozban vehető és ehető kajái, tortilla chipsszel, csirke nuggettsekkel vagy mexikói csirkével, hasonlókkal. Tiszta, ízléses, egyáltalán nem gyanús, laktató, és ezer alat kijössz belőle. Tavaly a Balaton Soundon debütáltak, s isten tarsa meg jó szokásukat, hogy azóta jelen vannak a fesztiválokon.olvass tovább