estée lauder

Gwyneth Chloé ruhában

1096

Az Estée Lauder nagy klasszikusának, a White Linen-nek tavaszi újraértelmezése már a boltokban figyel. Ha esetleg nem ismernéd magát az illatot, és hogy milyen koncepció áll a hátterében, nézd meg a galériánkat, és döntsd el, hogy Gwyneth bájoska vagy sem libbenős fehér rucijában. 

Nézd meg a képgalériát!

Nem roskadozik, nem roppan

5189

Hiába érezzük úgy, hogy megtaláltuk a tökéletes szempillaspirált, hiszen még a legjobb termékek is hajlamosak elnehezíteni a szempilláinkat. Persze ismerjük már a trükköket, minimális mennyiségű festékkel dolgozunk, ide-oda mozgatjuk a kefét festés közben, a végeredmény mégis csak a legritkább esetben olyan, mint az óriásplakátokon.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, én már nemigen bízom a drogériák eladóinak tanácsában, és ezzel igen gyakran sikerül kivívnom az ellenszenvüket. Jobb szeretem magam kiválasztani a terméket, mert hát az ő érdekük alapvetően az, hogy jó sokat perkáljak a kasszánál, az már senkit nem érdekel, hogy elégedett vagyok-e a kozmetikummal vagy sem. Legutóbb mázlim volt, hiszen ajándékba kaptam az Estée Lauder legújabb, Sumptuous Bold szempillaspirálját, méghozzá díszdobozban, amiben szemfestéklesmosó és egy kondicionáló spirál is volt.

Természetesen az alapvető szkepticizmussal próbáltam ki a terméket, hiszen nem bízom már abban, hogy akad olyan festék, ami a legcsekélyebb mértékben sem csomósodik, de ami a legfontosabb: nem nehezíti el a szempillákat. A kefében első ránézésre nincs semmi különös, második ránézésre sem, viszont némi kutakodás után rábukkantam, hogy egy kisebb fajta újításról van szó. Sajnos a festéktől kevéssé látszik, de a sörték között vannak masszívabb és vékonyabb szálak: míg az előbbiek a pillák ívét adják, addig a finom szálak vékonyan oszlatják el a festéket. Valóban vékonyan. Ezt egy egyszerű próbával tudjuk ellenőrizni: ha kinyújtod a két középső ujjad és ráhajtod a szempilláidat. Akkor jó a spirál, ha nem érzed az ujjaidon a festéket, vagyis nagyjából olyanok a pilláid mint spirálozás nélkül. Alapvető elvárásnak tűnik, holott nem az. Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara - ez a becsületes neve - megugrotta ezt a lécet, pedig két réteg festékkel dolgoztam, így egy piros pont már biztosan jár Eszteréknek. A kefével nem túl bonyolult dolgozni, bár a nagyon rövidke pillával megáldottak megint bosszankodhatnak, hiszen a kefe szélesebb felével képtelenség maszatolás nélkül dolgozni. Segíts magadon az isten is megsegít - az apró pillákat csak a kefe keskenyebb felével célozzuk be. olvass tovább