essence

Tündék leszünk

7188

Alig hagytuk magunk mögött az ünnepeket, máris készülhetünk a báli szezonra. Az Essence legújabb kollekciójával szó szerint mesébe illő sminket alkothatunk magunknak.

A Fairytale névre keresztelt kollekcióban dominálnak a rózsaszínes, lilás és barack árnyalatok, és túlsúlyban vannak a csillámos, gyöngyházfényű kencék is. A négy különböző árnyalatú szemhéjpúder mellett nagy szerepet kaphatnak az ezüstös, csillámló barack vagy lila szemhéjtusok is. A szemfestés utolsó lépéseként használhatunk műszempillát, amelyen apró csillagok fokozzák a tündéri összhatást.

A teljes kollekcióért kattints a galériába!

A szájfények vöröses és lilás árnyalatai biztosítják a hercegnőimázst. Ezekről a szájfényekről egyébként a profi sminkesek is általában pozitívan nyilatkoznak, mert különleges állaguknak köszönhetően egyenletesen is kenhetők. A make-up utolsó lépéseként használjunk csillámpúdert. Ja, és persze a körmeinkről se feledkezzünk meg: hat meseszép árnyalatból választhatunk.

A „Fairytale” kollekció kizárólag januárban és februárban kapható.

Szépséges tavaszi újdonságok

7462

Éljen, éljen, itt a tavasz; legalábbis a naptár szerint. Hideg idő és hó ide vagy oda, lélekmelegítőként hat az a rengeteg tavaszi szépségápolási újdonság, amiről az utóbbi hetekben tudomást szereztünk. Jártunk sminkes bemutatón, megmutatták nekünk a legújabb testápolókat, és megismerkedtünk egy csomó új trenddel, amiket most nektek is bemutatunk.

olvass tovább

Legyél gyönyörű májusban (is)!

7755

Májusban aztán visszavonhatatlanul itt van a tavasz, amely magával hozott néhány izgalmas újdonságot is. A tavaszi virágok ezerféle árnyalata a sminkmárkák palettáján köszön vissza. Itt vannak a nyáron hódító, irizáló színek és újra forgalomba került egy hűsítő porpúder is. Ezek a hónap újdonságai.

olvass tovább