esernyő

Villogj az ernyőddel

251

Ha eddig kapucni párti voltál, talán most átállsz az esernyőkre. Mindenesetre a fekete ernyőddel most már nem kell beleolvadnod a tömegbe, biztosan észre fognak venni, még a sötét, esős utcán is. A legújabb és legkedveltebb száloptikás technikával kialakítottak egy olyan esernyőt, melynek vásznán számtalan kis színes led világít, s ezek segítségével láthatóvá válsz. Talán elkerülhető, ha gyalog mész, mint a bogarak, hogy mindig neked menjenek, amikor ernyővel közlekedsz, mintha láthatatlan lennél.

Eső előtt köpönyeg

3394

Kicsit döcögve jön a tavasz, talán több esővel is, mint ahogyan szokott, minden nap fel kell készülni mindenre! Sosem lehet tudni mikor kezd el cseperegni, vagy éppen ömleni az eső, az meg főleg kiszámíthatatlan, hogy sütni fog-e a nap.

Az esernyő cipelése szerintem a legborzalmasabb dolog, főleg mert általában, ha tetőtől talpig lilában vagy, akkor piros esernyőd van, ha pedig pirosban, akkor éppen lila színű az ernyőd.... Szóval teljesen tönkre tudja tenni az aznapi outfittedet! Ráadásul az ernyőkkel az is a baj, hogy viszonylag rövid idő alatt leamortizálódnak, folyton újat kell venni! Az ilyen jellegű problémák orvoslása céljából összeszedtünk néhány olyan ernyőt, amelyek strapabíróak és nagyon jópofák, valóban sikkes kiegészítői lehetnek a szettednek, ha pedig nem kedveled az ernyőket, akkor esőkabátokat és vízhatlan dzsekiket is találsz a galériában!

Ernyők és kabátok itt!

Öltözz így, augusztus 4-én!

4387

Megfigyelőink szerint jelenleg, Magyarország területén Szentendrén van a leghűvösebb - tizenhét Celsius fok- és Pécsett a legmelegebb - itt huszonkettőt mértek. Az éjszaka több felé volt csapadék, a levegő hőmérséklete lehűlt, a klíma egészen friss most, végre fellélegezhetünk. Mivel a hidegfront nyugatról érkezett, ma napközben főleg a középső országrészben valószínűsíthető több-kevesebb csapadék, de késő délutánra az Alföldre is megérkezik a víz.

Örömmel ázunk el!

Ha nem szereted a nyári záporokat, akkor esőkabát, esernyő, gumicipő. Én valószinűleg elázom, mert jelenleg Budapesten nem esik, így nem is viszek esernyőt magammal. A véletlenre bízom a rövid frizurámat! Az öltözködés ma legyen kicsit rétegesebb, mivel később akár harminc Celsius fok is lehet, nem árt, ha le tudunk vetni egy-két darabot. Leggings, vászon tunika és platform cipő. Ez a mai szettjavaslatom. Persze a short, dorkó, poló kombó is elfogadható... Kiegészülhetünk esernyővel, vicces esőkabáttal, vízhatlan táskahuzattal, és fájdalomcsillapítóval, mivel a fronthatás iszonyú erőteljes ma. Ha a lábunk fázósabb, akkor elővehetjük a zárt cipőnket, vagy akár hosszú szátú nadrágba is bújhatunk! Kardigán, vékony pulcsi, belebújós legyen nálunk, ma még fázhatunk is.

Az eső nem akadály

8082

Szakadó eső, a beszerzett javaktól domborodó, nehéz szatyrok az egyik kézben, esernyő a másikban, táska a vállon. Elszánt amazonként törsz előre a monszunra emlékeztető éghajlati viszonyok közepette, miközben a klímaváltozáson töprengsz és átkozod magad, hogy miért kellett épp mára ütemezned a bevásárlást. A legkétségbeesettebb pillanatodban persze megszólal a mobilod, ezzel egy időben lecsúszik a táska a válladról, félrebillen az ernyő, és lelki nyugalmaddal együtt búcsút mondhatsz a frizurádnak is. Persze, lehet kapucnit hordani és/vagy hátizsákot, de az általános forgatókönyv ez. Volt eddig. Piacra dobták ugyanis a hátra szerelhető esernyőt, így 40 dollárnyi beruházással bárki javíthat a helyzetén esős időben. Vannak gyakorlati aggályaink, de a próbálkozás mindenképpen dicséretes.

Singing in the rain!

9055

Nos igen, az ének az esőben-dolog kétségtelenül romantikus, izgalmas, egyedi, satöbbi. Mármint ha éppen nyáron gondolsz rá. A szomorú valóság azonban az, hogy az emberek javarésze nem énekel az esőben, hanem egyszerűen túlélésre játszik, és próbál minél gyorsabban fedett helyre érni. Már a sötétkék esernyők alatt álló kedvetlen emberek gondolata is fárasztó, és valljuk be, a november csak ilyesmikkel kecsegtet. De ha már az időjárást nem tudjuk kontrollálni, legalább az esernyővel mentsünk egy kicsit a helyzeten! Hölgyek, felejtsük el a fekete és sötétkék esernyőket. Helyette mutatunk néhány alternatívát. Jó eséllyel nem lesz ilyenünk, de nézni azért szabad.olvass tovább