erotikus

Több mint masszőr

6375

„Szia! Várlak téged, hogy popsimmal és mellemmel kényeztesselek. Majd könnyed levezetésként segítek elélvezni!” - így köszönti a masszőrlány telefonon jelentkező vendégeit. Nem is olyan régen még a 21 éves Anna is így emelte fel a telefont. Vajon hogyan jutott el ez a fiatal, csinos szőke lány addig, hogy a szexből éljen meg? Szerelmi bánat, önbizalomhiány, lelki vagy testi kielégületlenség? Anna beszédes lány, azt mondta, tudja, mi érdekel engem, hiszen megannyi vendége is érdeklődött efelől, így jóformán meg sem kellett szólalnom, ő kiöntötte a szívét.

Vidéki városból költözött fel Pestre az egyetem miatt, de mint elmondta, elég drága itt az élet, és a következő évtől tandíjat is fizetnie kell. Ezért tavaly nyáron valami jól fizető meló után kutatott az interneten: „A honlapok hemzsegtek a különféle nem szexmentes munkáktól. Emlékszem egy olyan esetre, amikor forgatásra jelentkeztem statisztának. Felhívott egy fickó, hogy beszéljük meg a részleteket személyesen, de azért annyit elárult, hogy szexfilmet kellene forgatni, ahol nekem kéne a pornószínésznőt játszanom. Természetesen az arcomat kiretusálják, hogy ne ismerjenek fel és egyébként is csak külföldön értékesítenék, mondta. Nagyon meggyőző volt, főleg az anyagi résznél, amikor is egy alkalomért több százezret ígért. Nekem mégiscsak túl sok volt, féltem attól, hogy valamelyik ismerősöm rám bukkanna. De egyre csak az alulfizetett diákmunkákat találtam, márpedig én nem akartam nulla fizuért gürizni, így hát elmentem egy masszőrös állásinterjúra”.

Hétfőtől péntekig délelőtt 10 órától este 7-ig dolgozott két másik lánnyal. A hely már bejáratott volt, de az új lányok mindig keresettek voltak. Anna szerint ez az időbeosztás remekül illeszkedett az alibijéhez, az otthoniaknak ugyanis azt mesélte, egy áruházban tevékenykedik. Valójában pedig erotikus kényeztetéssel várta a betérő férfiakat. „Akárcsak egy normál masszázsszalonban, mi is masszíroztunk, de a kezünkkel nemcsak az izmaikat, hanem a szerszámukat is megdolgoztuk. Ez, és persze a toplessben való munkálkodás különböztet meg minket a többi masszőrtől. A mozdulatokat az elején tanultam meg, nem túl bonyolult. Az alap az, hogy végiggyúrtam a hátát vagy a vádliját, combját krémmel, esetleg olajjal, és végül kivertem neki. Az aktus az alapár duplája vagy akár triplája is lehet, ha extra kérései vannak a vendégnek: ha a számba élvez, ha óvszer nélkül csinálja, stb. Én csak nagyon ritkán vállaltam aktust, de volt egy lány, aki naponta akár öt-hat vendéget is magába fogadott.”olvass tovább

Így lesz pikáns a lánybúcsú

8811

Az esküvő előtt mindenki szeret kirúgni a hámból, így nem csoda, hogy a lánybúcsú intézménye évszázadok óta virágzik. Hagyományosan arra szolgált ez az esemény, hogy a menyasszony leendő férje nélkül, utoljára szórakozzon egyedül, elbúcsúzzon barátnőitől, női rokonaitól és felkészüljön élete következő szakaszára. Ma már persze nincs ekkora tétje, hiszen az esküvő nem jelent olyan drasztikus változást, és férjes asszonyként is nyugodtan lehet csajos estét szervezni, de egy jó buliból a modern arák sem szívesen maradnak ki, így a lánybúcsú kitörölhetetlenül beépült az esküvői koreográfiába. Olyannyira így van ez, hogy külön iparág szakosodott a szervezésükre, és zavarba ejtően sokféle megoldás közül választhatunk. Lehet hagyományos ereszd-el-a-hajamat parti, de benevezhet egy wellness hétvégére is a női szakosztály, ahogy az extrém megoldások sem ritkák. Bármit is választanak a részvevők, egy közös pont biztosan felfedezhető ezekben a megmozdulásokban: illik pikáns kellékekkel figyelmeztetni az ünnepeltet jövőbeni házastársi kötelességeire. Ezt szem előtt tartva körülnéztünk egy szexshopban, hogy felfedezzük, mivel lehet fokozni a hangulatot.olvass tovább

Szexi klasszikusok

8887

Ti is élveztétek – Bridget Jones-szal és több ezer nőtársunkkal együtt – azt a jelenetet, amikor Mr. Darcy csurom vizesen jelenik meg? Végigszurkoltátok a Büszkeség és balítéletet? És az Üvöltő szeleket? És a Sherlock Holmes történeteket hány feldolgozásban láttad? Egy angol e-book kiadó vállalat különlegességeket tartogat a 19. századi angol regény rajongóinak.

olvass tovább