erotika

Ez a gyönyör mellékes?

5556

A női mell az egyik legellentmondásosabb testrész a világon. Több figyelmet kap, mint a szaporítószervek, és több görcsöt tud okozni, mint bármi más a testünkön. Hiába van ez a férfi érdeklődés központjában, legyen az a cici akármilyen is, sikerült áthatolhatatlan komplexuserdőt építeni, ahol ki-ki megtalálhatja magának a kedvére való jelzőt: lehet kicsi, lehet nagy, lehet lógó, lehet cső, de a bimbók is lehetnek túl nagyok, túl hegyesek, túl barnák, túl befelé fordulók, lent ülők vagy éppen fönt. A nők mellükkel kapcsolatos szorongása és az ebből fakadó görcs gátat szabhat a mellek nyújtotta örömök kiélvezésének. Mert, bár elsőre hihetetlennek tűnhet, de a mellek ingerlésével is elérhető a női orgazmus.

Hogyan?

Mivel a mell érzékeny terület - nem csak nőknél -, és közvetlen kapcsolatban áll a nemi szervekkel, ezért a megfelelő stimulálással és persze az élménybe való maximális belemerüléssel elérhető a kéjes gyönyör, ráadásul az élmény sokszor teljesebb és meghittebb a többi orgazmusnál, no és persze teljesen más is. A mellek simogatása, érintése, csókolása, nyaldosása, szívása, harapdálása kamaszkorunk óta az előjáték része, de a szexuális élet fejlődésével ennek élvezete is egyre jelentősebb szerepet kaphat. A mellek közvetlen kapcsolatban állnak a nemi szervekkel, bizonyára minden nő ismeri a mellek érintésére bekövetkező azonnali nedvedést, de például szülés után is az első szopó mozdulatok hatására húzódik össze intenzíven a méh. A mellingerlés hatására termelődő oxitocin ugyanaz, mint ami orgazmus során felszabadul, és ami boldoggá, békéssé teszi az embert.

Ízi

A legfontosabb, hogy mint minden élvezet, a mellek izgatásával elérhető élvezet is az agyban dől el. Ha kellemetlenül érezzük magunkat, a saját paráink miatt, mert nem olyan a formája, mérete, amilyennek a csalóka címlapfotók mutatják, akkor nem csak, hogy élvezetet nem tud okozni a melleinkkel való játszadozás, de még be is feszülhetünk. A legkönnyebben ez a frusztráció úgy vetkőzhető le, ha sokat és intenzíven foglalkozunk a melleinkkel. Engem a génjeim hatalmas keblekkel láttak el, sokáig zavartak, hiszen még alig voltam kis tini, amikor irdatlan sebességgel el kezdtek növekedni, és a lánytársaim még sehol sem tartottak a emlőfejlődésben, amikor én már melltartók után kajtattam a városban. Természetesen olyan cicifixet kerestem, ami elrejti a melleimet, és laposnak tűnök. Sportmelltartókat vásároltam, amelyek nagyjából leszorították a melleimet, és nem érdekelt, hogy kényelmetlenül érezték magukat, a lényeg az volt, hogy ne vegyék észre a domborulataimat. Ráadásul a családom férfi tagjai is cinkeltek folyamatosan, hogy milyen édesen kigömbölyödtem. Na, lehet, hogy az ő piszkos, perverz gondolataiknak édes voltam, de én legszívesebben megnyitottam volna a talpam alatt a földet, hogy addig süllyedjek, ahonnan már biztosan nem láthatóak melleim. 

Sok-sok csúnyára metszett mell itt...

Nagyi

Aztán eljött az első szerelem, vele együtt az első hímkezek érintése a melleimen. Természetesnek kellett tekintenem, hiszen olvastam már addigra eleget az előjátékról, meg is beszéltem anyámmal, hogy mi hogyan működik, mit kell nekem tennem és mit kell a fiúnak. Ráadásul nagyanyáink is csinálták már... Tehát el kellett fogadnom a melleimet. A petting és a tipi-tapi sokáig egyet jelentett a szexszel, hiszen eleinte csak ismerkedünk a másik nem testével, a sajátunkkal, és egyre tovább jutunk. Soha nem merült fel bennem az orgazmus lehetősége, amiatt, hogy egy srác a melleimmel játszott, mert annyira a genitáliákhoz kötöttem az élményt. De ne higgyétek, hogy egy újonnan felfedezett orgazmustípussal állunk szemben, nagyanyáink is számtalanszor tapasztalhatták az érzést, hisz akik nem akartak végigmenni az úton, mikor még nem ugrott mindenki ágyba első szóra, a petting és a tapogatás hosszú-hosszú ideig a szexet magát jelentette, s a nők bizony el is élvezhettek közben. A mellorgazmus kapcsán talán pont a fentiek miatt sokan közvetlen kapcsolatot éreznek a méhükkel, és élvezés közben szinte érzik annak finom összehúzódásait, ami egyéb orgazmusfajták esetében kevésbé jelentkezik. Gyakori azonban az is, hogy ugyan valaki rendkívüli módon élvezi a melleivel való játékot, de nem érzi ezt a közvetlen kapcsolatot, s kirobbanó orgazmust sem él át, mert úgy érzi, az egész egy nagy, végeérhetetlen élvezés, ami egészen más, mint amit szeretkezés közben átél.olvass tovább

Sufnierotika (+18)

7357

Az ötvenes években még létezett egy mára letűnt jelenség, amit úgy hívtak, szexi. Ezt az alapvetést egy Marilyn Monroe-képaláírás formájában találtam meg a neten, amely arra utalt, hogy a világ általános szépségideálját alapjaiban megrengető popikon mellmérete és -formája köszönőviszonyban sincs a ma a modellszakmában elfogadottal. Isten ments persze, hogy belekezdjek valami ezer éve lejárt lamentálásba a szépség mibenlétéről és a magazinok torzító hatásáról; szerencsére erre nincs is szükség. A modellek, címlaplányok, színésznők soványodnak, a kiugró csontok, a külön-külön látható bordák, a lapos mell és a nem létező has nem tünet többé, hanem norma, a mainstream része, és mint a mindenkori mainstreamre, szerencsére erre is kialakult az ellenreakció. (Elvis, a Beatles, a Stones és a Sex Pistols ismerős?) Szóval teljesen felesleges panaszkodni, hogy jaj, miért anorexiás mindenki, és mennyi lelkileg, majd testileg szegény, megvezetett nő próbál beállni a sorba, hiszen szerencsére van menedék. Az amatőr szexoldalak.

olvass tovább

Erotikus túlélőcsomag

8911

A nyaralás a hétköznapokból való kiszakadásról, a kötöttségek otthon hagyásáról, a pihenésről és a feltöltődésről szól. Érdemes azonban tudatosan beépíteni a programba a kapcsolatépítő faktort is, hiszen az a néhány nyugodt nap jó alkalom arra, hogy egymásra koncentráljatok, ismét felfedezzétek egymásban azt a varázst, ami levett a lábatokról a kapcsolat elején, de a dolgos hétköznapokban sokszor nincs időtök és energiátok rácsodálkozni és kifejezni, hogy mennyire értékelitek. Kiszakadva a mindennapi pörgésből és stresszből adva van a minőségi együttlét lehetősége, ami lehet közös andalgás idegen városokban, hosszú, világmegváltó beszélgetés a teraszon, romantikus vacsora, melynek során soha nem ízlelt ételeket fedeztek fel, és lehet közös kalandozás az erotika birodalmában. Szerencsés esetben mindenre jut idő, valóban feltöltődve tértek haza, és a kapcsolatotok is új energiákkal telítődik.olvass tovább

Csepegő testnedvek

8968

Ismét végére értünk egy évadnyi True Bloodnak, és mivel így utánagondolva nettó hatvan órát töltöttünk a sorozat eddigi epizódjaival (na jó, bizonyos jelenetek újranézésével felszaladt az hetvenre is), úgy gondoltuk, nem ártana áttekinteni, hogy a kb. Magyarország népességének megfelelő embertömeg miért nézi meg az epizódokat újra és újra és újra és újra.

olvass tovább

Kéjsóvár csillagok

8976

A szexualitásra és a hódítási stílusra több bolygó is hatással van. A Nap azt mutatja meg, hogy milyen benyomást akarunk kelteni a partnerünkben, a Hold jelzi, hogy milyen mélyen vagyunk képesek kötődni a kedvesünkhöz és érzelmeink milyen sebességgel változnak, a szerelem bolygólya, a Vénusz pedig a vonzalom, a szimpátia kifejezésére utal. Ilyen szempontból fontos még a Mars, ami azt befolyásolja, hogy milyen a nyers szexhez való hozzáállásunk: pszichológiai fondorlattal vesszük rá a kedvesünket, hogy azt tegye, amit akarunk, vagy direktebb módszerekhez folyamodunk.olvass tovább