emma watson

Vuittont és Louboutint a fesztiválra!

6357

Emma Watson a világ egyik legjobban kereső színésznőjeként megengedheti magának, hogy olyan fesztiválszerelést állítson össze, amelytől összefut a nyál a szánkban. A stílusból mostanában többször is jelesre vizsgázó fiatal színésznő fűzőszerű, terepmintás Louis Vuitton felsőben, farmersortban és gumiszegecsekkel díszített Christian Louboutin “Egoutina” gumicsizmában bulizott a Glastonbury-fesztiválon. Ez utóbbi valószínűleg trendteremtő lesz, ahogy az a hamis felnyalós tetoválás, amelyik Emma karját díszítette. A „Mother Lover” feliratú műtetkó a WaterAid nevű nemzetközi jótékonysági szervezet kampányához tartozik. A szervezet azért küzd, hogy a világ legszegényebb területein is ivóvízhez és megfelelő higiéniai eszközökhöz jussanak az emberek. 

Fotó: Fashionising.com

Emmához hasonlóan öltözött fel a nála 15 évvel idősebb Kate Moss is, aki a farmersort-póló összeállítást túlméretezett blézerrel és bőszárú bőrcsizmával kombinálta. Pixie Gendolf pedig egy szakadtnál is szakadtabb összeállítást erőltetett magára. A fekete sort és felsőhöz valami fekete csipkefelöltőt és nagypapis zoknit is sikerült előbányásznia a szekrényéből. A melltartóját viszont elfelejtette... Neked melyik fesztiválszett jön be?

Fotó: Fashionising.com, Fadedyouthblog.com

Ilyen egy igazi nő!

6886

A brit Vogue decemberi számának sztárja nem más – ahogy arról az előzetesen kiszivárogtatott fotók is árulkodnak – mint a Harry Potter sorozat Emma Watsonja. Az amerikai kiadvány októberben jelentette meg lapszámát Carey Mulligannel, a hasonlóan fiús alkatú és Twiggy inspirálta frizurát viselő színésznővel a borítón. Most a britek feltörekvő ifjú színésznőjén a sor, hogy bizonyítsa, már nem csak egy tinilány egy mesefilmből.

Emma címlapfotóját elnézve valóban lezártnak tűnik számára a Potter-korszak, és igazi – felnőtt – nőként magabiztosan mosolyog Mario Testino fényképezőgépének objektívjébe. Mióta ezt a nagyon rövid hajat viseli, mint Mia Farrow a Rosemary gyermeké-ben, azóta még inkább a divatszakma egyik nagy kedvence lett. A fotón enyhén a 60-as évek és Twiggy hatását tükrözi a simára fésült frizura és a hajhoz passzoló, hosszúra turbózott és feketére festett szempillák, hangsúlyos szemöldök és natúr ajakfestés miatt. Az elegáns smink mellé egy nem kevésbé kifinomult és gyönyörű fehér 2010-es őszi-téli kollekcióból való Valentino-ruhát kapott a törékeny alkatú színésznő a stylisttól.

olvass tovább

Emma Watson bezöldült

7496

Vivienne Westwood néhány nappal azután, hogy megismerkedett a Harry Potter-sztár Emma Watsonnal, azt nyilatkozta, fogalma sincs arról, kicsoda a feltörekvő fiatal színésznő. Eközben a világ naprakész fele már igazi stílusikonként tartja számon Emmát, aki fiatal kora ellenére volt már Burberry-arc és együttműködött több dizájnerrel is.

Alberta Ferretti például különleges együttműködésre kérte fel az angol lányt. Nem egyszerűen csak „terveztetne” az olasz tervező Watsonnal, de igen fontos küldetést szánnak a kollekciójuknak. A ruhadarabok mindegyike környezetbarát anyagból készül majd. A kreációk Pure Threads név alatt futnak, utalva ezzel az alapanyagokra, mint a pamut puplin, pamut muszlin és a kender. A zöld kollekció öt darabból áll: ingekből, hosszú szoknyából és egy pár farmerból.

Amellett, hogy a ruhákat organikus anyagból varrják, más nemes célja is van a közös munkának. A bevétel egy részét szeretnék majd egy nonprofit szervezetnek, a People Tree-nek adományozni. Nem is volt Emma számára kérdéses, hogy szívesen részt vesz a kreációk megálmodásában, hiszen amellett, hogy fontos számára a divat és a stílus, hírnevét szeretné nemes ügyek szolgálatába is állítani.

A kollekció március 21-től lesz elérhető. Nem kell azonban  sem várni, sem dizájner darabokat vásárolni ahhoz, hogy természetesen öltözködhessünk, a H&M üzleteiben például továbbra is megtalálható a biopamut alapanyagú, természetes, környezetbarát darabok kollekciója.

Forrás: Thefashionspot.com, fotó: Fashionfoiegras.com

Öltözz pasinak!

7548

Nincs is annál szexisebb, mint mikor egy lány csupán egy férfiinget visel – hallottam már számtalan férfi ismerőstől, de a klasszikus romantikus filmek is folyamatosan ezt igazolják. Most néhány színésznő ezt a férfiviseletet gondolta tovább, megbolondítva egy másik maszkulin darabbal: a nyakkendővel.

Chloe Sevigny és Emma Watson is férfiasra vette a figurát. Ezekben a nyakkendős szettekben azonban még szexisebbek, mint egy kivágott, mindent látni engedő, semmi kis topban. Sevigny kisasszony leopárdmintás ruhát választott, de szerencsére ismeri az íratlan szabályt: ha az állatmintára voksolunk, akkor érdemes minden más tekintetben visszafogottságra törekedni. A vadállatminta vadságát a bő fazon feloldja, a zakó és a csokornyakkendő pedig igazán vagánnyá teszi. Emma is hasonló stílust képvisel: szexis, de fiús fazont választott. Az összeállítást egyébként nem „csak úgy” öltötte magára, hanem a Lancôme kampány fotózása alkalmából. Az eredmény tökéletes: a barackszínű blézer és a fehér ing komolyságát a fekete nyakkendő bolondítja meg igazán, de a csipkesortnak köszönhetően mégis romantikus és igazán nőies viselet.

Jenna Ushkowitz outfitje sikerült a legférfiasabbra: nem igazán tért el a klasszikus fehér ing és fekete nadrág összeállítástól, amit egy vékony fekete nyakkendő tesz teljessé. A koreai származású énekes-színésznő a legjobb bizonyíték arra, hogy aki stílusos és szexis, bármilyen ruhát is visel, meg tudja mutatni az egyéniségét. A fiús öltözék nagyon rock'n'rollos, és ezt korábban már olyan énekesnők is bizonyították, mint Juliette Lewis vagy Gwen Stefani.

Forrás: Stylelist.com, Fotók: Socialitelife.com, Onsugar.com

Huncut strasszok és hazaáruló öltözetek

8513

Ilyenkor januárban már bátran visszatekinthetünk az elmúlt évre, és meg is tesszük, legalábbis, ami a divatot illeti. Összegyűjtöttük ugyanis az elmúlt év tíz legemlékezetesebb öltözetét.

Michelle Obama hazaáruló öltözete

Nem is a ruhával volt a baj, hiszen a Sarah Burton által tervezett, gyönyörű vörös organza ruha remekül állt a First Ladyn a Kína tiszteletére rendezett hivatalos vacsorán. Az angol tervező azonban rendesen kiverte a biztosítékot a nemzetnél, és botrányos öltözetté lépett elő az egyébként decens darab. Michelle Obama azonban lazán elhárította a támadásokat: „A nők azt viselik, amit szeretnek. Ez minden, amit mondani tudok a dologról. Olyan ruhákat hordok, amik tetszenek.” Persze, nem ez volt a hölgy első ruhával kapcsolatos afférja, de ez az eset is azt bizonyítja, hogy keveset ad az ilyen tárgyú kritikákra.

 olvass tovább