elegáns

Stílusosan az íróasztalnál

2725

Sok munkahely befolyásolja, a betöltött munkakör megszabja mit is viseljenek az ott dolgozók. Egy bankban, vagy bármilyen irodában nem dolgozhatnak akármilyen szerelésben a nők, hiszen az ügyfelek és/vagy a cég elvárja a "kellő komolyságot", amit a ruhának is tükröznie kell. Ez természetes, ha belegondolunk minket sem győzne meg egy susogós szabadidős bankos kisasszony - az előítéletek már csak ilyenek, mégis a ruha teszi az embert sok szituációban. Állásinterjúra sem megyünk slamposan, még ha olyan napunk is van, megpróbáljuk a legjobb formánkat hozni, ez az eladási stratégia rész.

El sem tudom képzelni, hogy milyen is lehet az, amikor megszabják, hogy miben dolgozz egész nap, hogy elegáns, csini és tiptop legyél, amikor pedig te éppen egy tornacsukás reggelre ébredtél aznap. Persze a nők szerencsésebb helyzetben vannak ezen a téren, mint a férfiak. A nők ruhatára sokkal szélesebb skálát tud felmutatni az elegáns öltözködéssel kapcsolatban, mint férfiaké. Egy nő csinos lehet szoknyában, nadrágban, blúzban, csili-vili fölsőben, blézerben, kötött kardigánban, boleróban, és még hosszasan sorolhatnánk, egy férfi viszont szinte kizárólag öltönyt húzhat, esetleg még belefér az ing, nyakkendő és kötött pulcsi összeállítás, de semmi más. A nők válogathatnak, lehetnek csinosak, kicsit elegánsak, sikkesek és nagyon elegánsak is, a ruhatárunk szakszerű összeválogatásával mindenféle módon fel tudunk öltözni.

Irodai divatért klikk ide.olvass tovább

Stílusinspirációk 3.: Klasszikus, ahogy Kate hercegnő csinálja

8979

Titkon mindenki vágyik a tündérmesékre, a briteknek és anglománoknak pedig olyasvalakire is szüksége volt, aki a legendás és korán elhunyt Lady Di után újra a nép hercegnője lehet. Legalábbis hasonló igénnyel magyarázható az az osztatlan lelkesedés, amellyel az angol nép, sőt, tulajdonképpen a világ figyeli a Kate Middletonból Katalin hercegnővé változott sudár fiatal nő pályafutását. Ebből adódóan divatkeselyűk tucatjai várják, mikor ront már el valamit, mi viszont azt nézzük meg, mit csinál jól, és miért.olvass tovább