divatblog

Topból retikül

6476

Az első "divattervező akarok lenni" korszak valamikor a tinikorban tetőzik, de rendszerint meg is áll a karkötőkészítés vagy gyöngyfűzés fázisában. Nyilván vannak olyanok, akik soha nem szakadnak el teljesen az sk-cuccoktól, mások viszont jó időre leteszik a tűt és a cérnát, hogy aztán évekkel később újra rátaláljanak a Do-It-Yourself életérzésre.

Mert itt nemcsak arról van szó, hogy hordhatóra pofozunk egy elnyűtt/alig használt/unalmas ruhadarabot, hanem az alkotásról. Az önmegvalósításról. A trendivé válásról azáltal, hogy keresztülhúzzuk a divatházak diktálta kötelező trendeket, és nem álllunk be a divat egyenkatonái közé, hanem deviáns ellenállással leszünk különcök. Persze épp csak annyira, hogy azért a szigorú határvonalak közelében maradjunk. Amolyan trendteremtő módon.olvass tovább

Így csinálják Londonban...

6568

A divatot formálni már nemcsak a gazdag sztárok, színésznők és befolyásos emberek kiváltsága. A hétköznapi és nem ismert emberek is befolyásolhatják annak alakulását, az internet segítségével bárki újabb és újabb ötleteket kaphat akár a bloggerektől, akár más street style oldalakról.

olvass tovább