díjátadó

Sztárok, díjak, MTV

2559

A liverpooli Echo Arena adott otthont a már tizenötödik alkalommal megrendezett MTV Europe Music Awards-nak. Sok sztár vonult fel a gála előtt a vörös szőnyegen, többek között az est háziasszonya Katy Perry, aki a "legjobb új előadó" díjjal térhetett haza, de ott volt Paul McCartney is, akit életműdíjjal jutalmaztak. Az életműdíj egyébként a legrangosabb díja a gálának, hiszen a többi elismeréstől eltérően erről nem a közönség, hanem egy szakmai zsűri dönt. Britney Spears tovább folytatta felemelkedését az elmúlt években a zenei pályán tett mélyrepülése után, és megkapta a 2008 legjobb előadójának járó díjat. Az este érdekessége volt továbbá, hogy Katy Perry egyik ruháját Obama képe díszítette, a háziasszony és a többi előadó is köszöntötte a nemrég megválasztott új amerikai elnököt.

Vörös szőnyeges fotók itt, klikk!

Divat a szőnyegen

2935

Golden Globe

Hatvanhatodik alkalommal gyűltek össze a sztárok a Golden Globe díjátadó alkalmából, amelyre 2009-ben január 11-én került sor. Mint az előző hatvanöt alkalommal, idén is számos kategóriában jutalmazták a színészeket, színésznőket és az alkotókat az előző évben nyújtott teljesítményükért. Például a dráma kategóriában a legjobb színésznő díját Kate Winslet kapta meg a Leonardo Dicaprioval forgatott új közös filmjükben nyújtott alakításáért, a legjobb színész ugyanebben a kategóriában pedig Mickey Rourke lett, bár Brad Pittet és Sean Pennt is jelölték a díjra. Csak, hogy néhány nyertest említsünk, jutalmazták Woody Allen legújabb alkotását a Vicky Cristina Barcelonát, Colin Farrellt és a tavaly elhunyt Heath Ledgert is. Nemcsak a jelöltek és a díjak miatt került a figyelem középpontjába az esemény, hiszen a színésznők vörös szőnyeges bevonulása, az ott viselt szettek is érdekelték az egész divatvilágot és a sajtót.

Klikk ide a színésznőkért!olvass tovább

CFDA 2009 - nyertesek!

4050

cfda1 CFDA 2009   a nyertesek!

Tegnap került megrendezésre a divat Oscar-jának vagyis a Council of Fashion Designers of America (CFDA) díjátadója.

Íme a nyertesek:

1. Az év legjobb női divattervezője: Kate és Laura Mulleavy - Rodarte

2. Az év legjobb férfi divattervezője: Italo Zucchelli - Calvin Klein Collection és Scott Sternberg - Band of Outsiders

3. Az év legjobb kiegészítő tervezője: Jack McCollough és Lazaro Hernandez - Proenza Schouler

4. Swarovski különdíj a női tervezők között: Alexander Wang

5. Swarovski különdíj a férfi tervezők között: Tim Hamilton

6. Swarovski különdíj a kiegészítő tervezők között: Justin Giunta - Subversive Jewelry

És hogy micsoda “sztárparadé” volt azt megnézhetitek a folytatásban.

Képek itt!

Köszi mashKULTURE Juicy!

Kígyóbőrben a szőnyegen

4688

Idén szeptember 13-án New Yorkban tartották az MTV Video Music Awards díjátadóját, ahol a legjobb videoklipek kapták meg a nekik járó elismerést. Az év videója díjat Beyonce Single Ladies filmje kapta, míg a legjobb új előadó Lady Gaga lett, de Britney és a Green Day sem tért haza üres kézzel. A galériában megnézhetitek, hogy mit viseltek a sztárok a színpadon és a vörös szőnyegen.

Képek a díjátadóról itt!

Kifutó helyett vörös szőnyeg

5862

Idén is kiosztották az Oscar-díjakat, ezúttal is volt meglepetés, hiszen a jelölések számához képest az Avatar nem nyerte el díjak tucatját. Persze mi ezúttal sem a jutalmazottakról, hanem a színésznők vörös szőnyegen viselt ruháiról készítettünk nektek egy összeállítást. A nagyestélyik helyett ezúttal többen is az egyszerűbb vonalvezetésű, szűkebb fazonú, hosszú ruhát választották, ezt tette Sarah Jessica Parker is. Nézzétek végig a galériát, a színésznők neve mellett azt is megtudhatjátok, hogy ki melyik tervező álomszerelését viselte.

A 2010-es Oscar divatért katt ide!