cuki

Hátamon a zsákom

1294

Hátamon a zsákom, zsákomban a mákom.
Mákomban a rákom, kirágta a zsákom.
Kihullott a mákom, elszaladt a rákom.
Aki látja károm, fizesse meg mákom!

Mert a mondókák jók.

Mennyire cukik már?

4908

[funny_milk_toof_09.jpg]

Itt sütik a muffint. Klikkolj!

Ez csúnya lesz!

6734

Hogy hogyan lehet teljes összhangban a csúnyaság és a cukiság? Chris Ryniak szobrász-festő munkáit elnézve magától értetődően. This Coult Get Ugly című szoborsorozatában erdei növényeket, gombákat formázott meg, amelyek véletlenül állatként születtek meg. A végeredmény olyan lett, mintha a Disney meghívta volna Tim Burtont és csapatát egy soha el nem készülő film kedvéért. Az aprólékos munkával megfestett szobrokat a myplasticheart játékkereskedés és galéria állítja ki, vagyis állította: több száz dolláros áruk ellenére azonnal elkapkodták mindet. A weboldalon azért még meg lehet nézni őket.

Mondj valami kedveset!

8170

Az Urban Improv nevű, kellően őrült tagokból álló performanszcsoport szívet melengető produkcióval jelentkezett: egyszerűen kiállítottak egy szónoki állványt egy forgalmas csomópontra egy megafonnal, rajta az egyszerű instrukció: mond valami kedveset! Eleinte persze viccesen kerülgették a járókelők, ahogy azonban megtört a jég, megrohamozták. Az üzenetek persze nem túl eredetiek - nem is ez volt a cél -, de mindenesetre cuki az egész. A kedvencünk a távol-keleti kislány, aki a "végtelenbe és tovább!" felkiáltással üdvözli a járókelőket.

Az Urban Improv egyébként mostanában a Guggenheim Múzeummal működik együtt. Előzö projektjük még viccesebb: több tucat statiszta (köztük két kutya) kezdett hangos társasági életet élni egy téren, egy titkos jelre pedig elnémultak mind - miközben folytatták, amit addig csinálnak. Az ötlet egyszerű, a megvalósítás olcsó, az értetlenkedő, meghökkent arcok látványa - megfizethetetlen.

A lalala! története

8302

Mai feelgood-videónk egyszerű, rövid, de feltétlenül ajánlatos, már csak a látvány miatt is. A billentyűfelelős a klasszikus feka bárzongoristák világát idézi, leszámítva a báli álarcát, a basszeros Elton Johnnak képzeli magát - szerencsére a legjobb korszakában -, a távol-keleti énekeslány meg egyszerűen cuki. Teljesen profik egyébként, még jó, mert mégiscsak a zene a lényeg: végigpörgetik az utóbbi ötven év popzenetörténetét, legalábbis, ami az énekes, de értelmes szövegtől mentes pillanatait illeti. Azaz a lalalát, a nannanát és a Hanson bizarr fonémakombinációkkal terhelt Mmmbop című slágerét. Mibe, hogy vagytok páran, akik örökre elfelejtették volna ez utóbbit, ha mi most nem említjük! Sajnáljuk. Nézzétek meg a három percben összefoglalt 29 dalt.