cipő

New Balance 576 cipő

148

Metálarany színű, bőrből és gyapjúszövetből áll össze a New Balance 576 tornacipő, természetesen limitált szériában. Az idei év karácsonyi szezonjának trendi cipője lesz, nem hiányozhat az igazi streetesek szekrényéből. Az Irányi utcában nyílt White Label-be egyébként is érdemes benézni, reméljük ez a darab is fellelhető lesz.

Itt vannak Blahnik új cipői

224

2008 tavaszára szeretett cipőtervezőnk Blahnik úr olyan kollekcióval jött ki, amelyben a mesés kelet is manifesztálódik. Vajon Carry Bradshaw ennek hatására Törökországba megy nászútra Mr. Biggel? Már, ha lesz menyegző. 

Manolo Blahnik elmondása szerint az új cipők a  Hagia Sophia formáit tükrözik. Lenyűgözték a cipők királyát a török építészeti formák, bár már eddig is nagyon sokszor belevitte alkotásaiba az építészetet, kedvel különböző tárgyakat megjeleníteni a cipőcsodáiban. Van egy cipője, amelynek a talpát egy teáskanál alapján tervezte.

A tavaszi/nyári kollekció a láb több stratégiai részét is kihangsúlyozza. Először csak a bokát akarta kiemelni – elmondása szerint -, de ez már oly sok cipőjénél megtörtént, hogy szeretett volna még valamit hozzáadni, mást is hangsúlyozni, a lábfejet, az elülső és a hátsó részeket egyaránt. Az eredmény azt mutatja, ez sikerült. Ezek az apró részletek valósítják meg Manolo Blahnik védjegyét, a szexi, hosszú lábat és karcsú bokát. 

Ezen a kollekción újra együtt alkotott Blahnik egy fiatal brit tervezővel, Christopher Kane-nel. „Az együttműködés fiatal tervezőkkel mindig nagyon nagy tapasztalat.” - mondja a tervező. Akárcsak korábban, amikor Galianoval vagy Calvin Klein-nal dolgozott együtt, most is frissíteni tudott látásmódján.

Tűsarok a talpad alatt

242

Akármennyire is szexi, de fájdalmas és hordhatatlan a tűsarkú cipő. Legalábbis azoknak a csajoknak, akiknek nincs a popsijuk alatt minden pillanatban egy kényelmes autóülés és kénytelenek lábbal koptatni a flasztert. Nos, most már nekik is lehetnek csinos, szexi tűsarkú cipellőik, amik pikk-pakk kényelmi cipővé alakíthatóak és még óriási legós tapasztalat sem kell hozzá. Köszönet Marta Heel-nek. Ha már érzed, hogy nem bírod a tűsaroktól nyúló rüsztödet, a sajgó talpadat, akkor egyszerűen behajtod a sarok végét a cipőd talpa felé és máris egy két centis sarkat kapsz, ami kényelmes! El sem tudod képzelni? Itt egy videó, ez bemutatja.

Crocs helyett

264

A Lofut ismerősnek fogod érezni, ha már Crocsot próbáltál. Mindkettőt cellulózhabból készítik, szivacsos, mégis gumiszerű, és olyan könnyű, mint a zoknid. Tartós és iszonyú könnyű tisztítani. Nekem van egy fehér ebből a Lofuból, a legutóbbi kutyasétáltatásnál beletappancsoltam egy hatalmas kutyagumiba, na azt tudnotok kell, irtó nehéz lepucolni. Lofut a csap alá tartottam, gyors öblítés és már le is jött a cucc, folt és szag nélkül. Miért jobb a Lofu a Crocsnál? Mert divatosabb, zárt az újjaidnál, tehát nem csiklandoz a fűszál egy mezei sétánál, és farmerrel felhúzva simán sportcipőnek nézik. Ajánlom ezt a cipőt, jobb benne rohangálni, mint egy zárt tornacipőben, leszaladsz a kutyával, elmész a fűszereshez, bármi. És az ára is igen barátságos, már 8000 forinttól a tied lehet.

Kurtgeiger.com

362

Kurt Geiger nem pusztán cipőtervező, ő egy vállalkozó is, saját márkái mellett Chloé, Marc Jacobs és Agent Provocateur is fellelhető a weboldalán. A lábbelik nőknek és férfiaknak egyaránt értékesítésre kerülnek a webshopon, a tornacipőkre, szexinőcis cipőkre még rá is lehet zoomolni, és aprólékosan végignézni, milyen valójában, stílusra és márkákra pedig külön kereshetünk. Az árak a száz fonttól a hatszázig kúsznak, mindenki döntse el, ár-érték arányban megéri-e rendelni.