ciki

Ciki celebek a vízben

3890

Vadon Jani és Sebestyén Balázs humora rendben. Mint az oviban, mikor huzigálják a lányok haját a játszótéren, de az oroszlán bajszát ráncigálni itt nem is igény, a Kalandra fal című újdonsült RTL-Klub vetélkedő célja más; hisz ez a direkt szemét műsorvezető páros, hogy tudna a saját poénjain szünet nélkül röhögni a hátukban egy nagymacska bűzös leheletével?

Balázs és Jani a honi szórakoztatóipar aktuális fenegyerekei. A pimaszság, a pofátlanság, az eleven irónia megtestesítői, a tizenkilenc órai műsorsávban nincsen náluk nagyobb menő…, de erre építeni egy csak a felkelő nap fényétől vaksi országban a nézőket tévé elé ültető vetélkedőt talán kevés.

A játék menete

Van két darab három fős csapat, és tagjai hol egyesével, hol kettesével, hol hármasával állnak oda a “veszélyzóna” nevezetű partszélre, egy másfél méter mélyen vízzel töltött medence mellé. Majd várnak. Hogy akár a Tetris potyogó elemei (Human Tetris) a távolból, elinduljon feléjük egy bitang nagy hungarocell fal, melybe extrém emberi pózokat formázó lukakat faragott egy kortárs művész. És akkor az jön. Megállíthatatlanul. És onnantól nincs más feladat, mint a csapattagoknak úgy helyezkedni, hogy átügyeskedjék testük a konfekció méretű lukakon, vagy nem. De akkor csobbannak.

A fal adja az elsőt, a víz a másodikat!

Persze az eredeti japán szabályokhoz képest a szerkesztők lényegében változtattak – a magyar nézők bulvárízlése szerint. Még csak az hiányozna, hogy atléta képességű civilek úgy oldják meg a rájuk mért feladatot, hogy közben őket a vízben alig látni, de még ha lehetne is látni, az is kevésbé vicces, mint egy ismerős, különösen, ha az az ismerős egy sztár. Jaj, mekkorákat is lehet az ő bénaságaikon hahotázni!olvass tovább

Mit csinálsz Rihanna?

4242

Stílusikonnak számító énekesnő ezúttal túllőtt a célon. A mély dekoltázs oké, sőt azzal is megbékéltünk, hogy a kombiné stílusú topok ellepték a divatpiacot, de ez azért kicsit túlzás. A visszatérésre készülő énekesnő talán ilyen divatöngyilkossággal próbálja felkorbácsolni a média érdeklődését. Mi csak azt kérdeznénk, hogy mikor tűnt el, plusz, hogy miért nem egy feliratos fehér trikót húzott a méregdrága Balmain zakó alá?!

Még több kép itt!

Hoppá!

5305

Messziről gyönyörűek, magasak, tökéletes bőrűek, magabiztosak és hibátlanul járnak a tíz centis, vagy még annál is magasabb sarkakon. Igen, ők a modellek, ők azok a hibátlan alakú, ám olykor túl sovány nők, akiket olyan jól esik kritizálni, hiszen az nem lehet, hogy hibátlan mindenük. Aki már volt divatbemutatón és sikerült a kifutóhoz közel helyet foglalnia, az tudja, hogy a messziről atombiztosnak tűnő lépéseknél is közelről olykor megbillen a boka, elvész az egyensúly. És mi történik ekkor? Bingó, modellünk hatalmasat zakózik. Most jöhetnénk azzal, hogy "Hú, szegény lányok, mennyire kellemetlen helyzet", jóllehet ez is megfordul a fejünkben, de valljuk be, hogy inkább mosolyra kanyarodik a szánk a képek láttán. Az nem lehet, hogy a legmenőbb divatházak bemutatóin minden tökéletes legyen: szuper fények, jó zene, gyönyörű lányok... Mint ahogyan a mellékelt ábra mutatja, olykor még a legjobban szervezett show-k gépezetébe is porszem kerül, méghozzá egy tízcentis cipősarok formájában.

Itt még van több is!

A legcikibb Mikulás

7079

Megpróbáltuk megtalálni, de a jelek szerint nem sikerült. A küldetést egy olvasónk teljesítette, aki - mint szerényen írta - szerette volna hozzátenni a magáét a Cotcot mikuláscsoki-tesztjéhez. A levél tanúsága szerint gyári állapotában, megnyúzva és ízre is megvizsgálta a "legcikibb Mikulást". "Az íze nem volt rossz, de minden hátsó szándéka az arcára volt írva" - írja Ági.

Mit mondhatnánk? Egyetértünk. Köszönjük!

Segítség, követ az anyám!

7208

Nyugdíjas-invázió a közösségi oldalakon! Ehhez hasonló címekkel cikkeznek a tengerentúli trendekről, amelyek alapján úgy tűnik: az idősebbek felfedezték maguknak a Facebook és a hasonló oldalak gyönyöreit, és nagyobb számban regisztrálnak, mint a fiatalok – beleértve a kamaszokat. Magyarországon itt azért még nem tartunk, de azért határozottan látványos az erősödő szülői jelenlét. Hamarosan tehát minden fiatal életében eljön a zavarbaejtő dilemma (ha még nem jött el): muterék bejelölik. A negyvenen túli generáció internetező fele persze vegyes fogyasztási szokásokkal bír. Van, aki teljes naivitással, a tapogatózó felfedezés jegyében adja hozzá óvatlanul féltve őrzött porontyát ismerőseihez, hogy aztán szívroham-közeli állapotban szembesüljön a haverok által precízen tagelt bulifotók tartalmával: smárolás, pia, jellegzetesen réveteg tekintet és persze a kötelező Anus Mouthus, amely itthon érthetetlen eufemizmussal csak kacsacsőr-jelenségként híresült el.

Van, aki fiatalos gesztussal beregel, aztán ugyanazzal a lendülettel befriendeli gyermekét (gyermekeit), nem számolva azzal, hogy a lépés kontraproduktív: ahelyett, hogy bevágódna a bandánál, gyorsan eléri, hogy fia/lánya cikivé válik, üzenőfala pedig tiltott zónává. És ismert persze a paranoid szülők kategóriája, aki arra használja a közösségi oldalakat, hogy ellenőrizze a gyerekét, nem folytat-e az erkölcsi, szellemi vagy fizikai fejlődésére káros tevékenységet (Kedves anyuka! Dehogynem.), vagy legalább van-e annyi esze, hogy cenzúrázza saját adatlapját és kicímkézze magát a fotókról.

olvass tovább