charlie sheen

Mi bajod, Charlie?

7520

Most már biztos, hogy egyszer és mindenkorra kirúgták Charlie Sheent az őneki brutális megélhetést biztosító sorozatából, a Két férfi meg egy kicsi címűből. Maga a hír tulajdonképpen mellékes, csak egy apró kis porszem a grandiózus sztorihoz képest, amely idáig juttatta az egyre ijesztőbb fizimiskájú sztárt. Charlie Sheen története az utóbbi évek legerősebbje és nem csak celebvonalon. Megmagyarázni nem tudjuk, nincs az a keménydrog, amelyet elfogyasztva akár csak részleteiben is ráláthatnánk az ok-okozati viszonyokra, jobb tehát, ha egyszerűen csak végignézzük, mi történt. Ilyet ugyanis valószínűleg még Hunter S. Thompson, a Félelem és reszketés szerzője és William S. Burroughs, a lázálmok szakértője (Meztelen ebéd) sem lett volna képes kitalálni, ha összeállnak, akkor sem.

A Warner Bros., amely a sorozatnak otthont adó CBS tulajdonosa, tizenegy oldalas levélben indokolta a kirúgást. A lényeg, hogy Sheen „viselkedése” csapta ki a biztosítékot – és ez a viselkedés bizony nem most kezdődött. A szakmai indokok: elfelejti a szövegét, késik vagy meg sem jelenik, és „mérgező  hatású megjegyzéseket tesz legfontosabb munkatársaira”. Drog- és alkoholfüggősége már „az életét veszélyezteti”, a helyzet pedig annak ellenére egyre súlyosabb, hogy újra és újra megpróbált leállni. Az eredmény: Sheen „vészesen önpusztító” életet él, és láthatóan „nagyon beteg”. A hivatalos kezelést egyébként mindvégig megtagadta, arra hivatkozva, hogy majd otthon, egyedül kitisztul.

olvass tovább

Mindenki Pippa Middleton fenekét akarja!

8467

Most, hogy az év vége felé közeledünk, kezdenek napvilágot látni a 2011-re vonatkozó statisztikák. A napokban a webes keresésekre vonatkozó adatokat tolták az orrunk alá, hogy okuljunk belőle. Persze, még a karácsonyi időszak módosíthat az eredményeken, de nem valószínű, hogy az abszolút befutókat már bármi is kiüti a nyeregből.

Megrendülten vettük tudomásul, hogy idén Pippa Middleton feneke érdekelt minket a legjobban – statisztikailag legalábbis. Ez azért különösen mellbevágó (ha már a testrészeknél tartunk), mert ezt az előkelő helyezést röpke félév alatt érte el a királyi rokon. Nővére esküvője előtt viszonylag szűk körű érdeklődés mutatkozott a hátsója iránt, ám az emlékezetes szűk ruha mindent megváltoztatott: súlyos néptömegek kerestek rá a nemes domborulatokra.olvass tovább

Hollywoodi Armageddon

9134

Rég megdőlt már az a közkeletű tézis, hogy az ellentétek vonzzák egymást. A gyakorlat ugyanis azt bizonyítja, hogy inkább a hasonlót a hasonlóval elve működik a párkapcsolatokban. Hogy mennyire így van ez, azt jól példázza az a románc, amiről mostanában suttognak Hollywoodban: Charlie Sheen és Linsay Lohan állítólag egymásra talált.olvass tovább