britney spears

Britney mint Lolita

6585

Britney Spears újratöltve. Kisebb szünet után újból szerepel az énekesnő, ráadásul nem is akárhogyan. Lady Gaga extremitása mögött Spears sem szeretne lemaradni, így a legújabb, visszatérő magazinfotói kivitelezésében és a stylingban Takashi Murakami, japán művész volt a segítségére.

A képeket elnézve Murakami közbenjárása letagadhatatlan, hiszen Britney úgy pózol, mint egy édes kis Lolita. Fehér csipkeruhát visel a megfelelő kesztyűvel és fátyollal, akár egy menyasszony. Mindehhez pedig olyan ártatlan ábrázattal sikerült a kamerába néznie, mint egy szűzlánynak (mintha hajdani önmagát látnánk). Persze a cél nem – vagy nem kizárólag – ez volt. A style ötlete Murakamié, aki elsősorban grafikáiról híres, amelyek jellegzetesen japán rajzfilmeket idéznek. És Murakami elméjének köszönhetjük a híres, színes monogramos Louis Vuitton táskát. Szintén a japán művészt dicséri a mosolygó virág emblematikus figurája, amely ismerős lehet az LV-táskákról. Ezek mellett még számtalan táskát tervezett, vannak közöttük egyszerűbbek és rajzfilmfigurákkal feldobott darabok is.

olvass tovább

A „pophercegnő” visszatért

7589

A Disney Mickey Mouse Club névre keresztelt hírességgyárában tudják, hogyan kell az egyszerű halandókból milliók által istenített bálványt kreálni. 1992 különösen fontos év volt számukra, ekkor csatlakozott ugyanis egy Mississippi államból származó kislány is a Justin Timberlake és Christina Aguilera fémjelezte csapathoz. Ártatlan tekintet, erős, tiszta hang, bájos pofi, kedves mosoly: ennyi pont elég ahhoz, hogy valakiből sztárt faragjanak.

Britney Spears 11 és 29 évesen.olvass tovább

Pink hajak jönnek

8120

A szájak után úgy látszik, nem ússzuk meg a pink hajakat sem. A színes haj divatja -sokak örömére vagy sem-, időről időre mindig felüti a fejét. Alapvetően egy megtűrt irányzatról beszélhetünk, ami a fősodorba csak nagyon ritkán kerül bele és felbukkanása óta a lázadás egyfajta szimbólumaként tartják számon. Tény, hogy a pink hajat nagyon kevesen tudják viselni, markáns egyéniség és stabil önbizalom nem árt a színesedés előtt. Annak idején, - valamikor a kilencvenes évek közepén- Gwen Stefani előszeretettel törte meg a kibontakozó amerikai álomkülső ideáját hirtelenrózsaszín sérójával és fogszabályzójával, Pink pedig évekig parádézott a vibráló hajszínnel, majd fokozatosan teljesen eltűnt a hajából ez az árnyalat.olvass tovább

Beyoncé ellopta a show-t!

8182

Az MTV Music Awards tartogatott néhány meglepetést a nézőknek. Először is - talán spórolásból, talán más okból – idén először műsorvezető nélkül folyt le a show. Ez néhol nyereség volt, néhol veszedelem: pergőbb volt a műsormenet, de nem volt „moderálási lehetőség” és a máskor szokásos poénos beszólások is kimaradtak. (Igaz, hogy ezek egyre erőltetettebbek és „betanultabbak” lettek az utóbbi években, ritka volt a spontán humor az MTV díjátadókon.)olvass tovább