borotva

Véres borotválás

241

Tizenegykét éves voltam, amikor a szőrzetem elkezdett burjánzani. Eleinte csak a kis vágás tetején, közvetlen a szeméremdombom alatt jött egy puha pamacs. Az vicces volt, békén is hagytam. Aztán egyre több lett és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ez durva. Persze mára már láttam annyi pornófilmet, néztem annyi erotikus jellegű, feltárulkozós fotót, hogy tudom nem az volt durva!

Bár a szexben még nem zavart, de tesiórán kificcentek a szőrszálak a tornadresszből. Meg kellett szabadulnom a szőrtől. Anyu kozmetikushoz járt gyantáztatni. Kikérdeztem. Azt mondta még felesleges kínoztatni magam. Nem is értettem, miért kínzás, hát elmesélte, hogy konkrétan kitépik a szőrömet. Kicsit szkeptikus voltam - gondoltam kislánynak néz a saját anyám -  a következő esetig: Anyu egy barátnője meglátogatott minket egyszer, ott volt pár napig, természetesen csajos dolgokat is műveltek. Szilvike legyantáztatta anyummal a hónalját. A gyanta rászáradt, mert sokáig hagyták rajta a bőrön és csimbókokban tudták csak, szárazon letépkedni a szőrét! Borzalmas volt! olvass tovább

Videó blog az extrém borotválkozásért – csak csajoknak!

1228

Videó-blogot indított a Gillette.  Az izgalmas felvételekkel folyamatosan frissülő blog nem mindennapi csajok és egy merőben új női borotva kapcsolatáról szól. A Gillette a digitális térben otthonosan mozgó fiataloknak a videómegosztók és online-közösségek terepén mutatja be legújabb fejlesztését, ahol az olvasók szabadon kifejthetik véleményüket a Gillette új borotvájáról. Főszerepben két csinos lánytestvér, akinek különös kalandjain keresztül az internetezők megismerhetik, milyen az igazán selymes és könnyed borotválkozás, amihez a beépített géllel ellátott, a hajlatokhoz tökéletesen idomuló Venus Breeze borotván kívül csupán víz szükséges. A lányok meglehetősen szokatlan helyeken tesztelik le a Gillette új, minden eddiginél kényelmesebb Venus Breeze borotváját. Ráadásul mindezt videóra is veszik. A csinos, gimnazista Vera például egy taxiban álmai randija, míg nővére, a szintén csinos PR-menedzserként dolgozó Ági munkahelyén szabadul meg a kellemetlen szőrszálaktól. Az izgalmas filmekkel a Gillette célja nem csak a legújabb fejlesztésű Venus Breeze borotva bemutatása, hanem egy olyan közösségi, szórakoztató platform létrehozása, melyet maguk a felhasználók alakíthatnak hozzászólásaikkal. Ha kíváncsi vagy a lányok nem mindennapi kalandjaira, ha szeretnél hozzászólni, kipróbálni a borotvát és, ha nem akarsz lemaradni egyetlen további izgalmas videóról, látogass el hozzájuk a www.gillettevenus.hu oldalon keresztül és kövesd a Gillette-lányok kalandjait.


Lányok, akik pengében utaznak

„Semmi gond, tedd meg a taxiban!” – Vera a fiatal, gimnazista lány így gondolta és meg is tette. Előkapta a mindenhol magánál tartott Venus Breeze borotváját és az út végére már tükörsima lábakkal libbent ki a taxi hátsó üléséről. Nem kellett sokat várni és a nővér is kipróbálta magát „éles helyzetben.” A csinos, PR-menedzserként dolgozó Áginak megtetszett húga kalandja és egy cég tárgyalójában szabadult meg a kényelmetlen szőrszálaktól egy fontos megbeszélés előtt. És a lányok mindent videóra vettek! Hát valahogy így indult el a pengecsajok blogja, amely, nagyon úgy tűnik, még sok érdekes videóval fog frissülni. Ha szeretnél a lányokkal találkozni és meglesni, milyen egy igazán könnyed és laza borotválkozás, látogass el a www.pengecsajok.blog.hu oldalra. A blog folyamatosan frissülni fog újabb és újabb videókkal, emellett várjuk észrevételeidet a Venus Breeze borotvával kapcsolatban.