bolt

Megnyílt a Rockstar

126

A fogyasztói társadalom kényszerű tereit mintha egyre többen igyekeznének közösségépítésre használni, valami pluszt adni ahhoz a tényhez, hogy már megint veszel valamit. Hogy ezzel saját magunkat sújtó szemrehányásunkat felejtetik el velünk, vagy visszatérésre késztetnek, általában az adott hely hangulata dönti el. Most a Paulay Ede u. 61. szám alatt nyílt újabb hasonlónak tűnő kezdeményezés, azaz egy ruhabolt, ami a fentiek szellemében szellős, nappali-szerű, áttekinthető és kedves, a nyitóbulin még Szamosi testvérek által szolgáltatott zene is bizonyította a fenti szándékot.

A Rockstar tőszomszédságában található a Hairclub fodrászat, ahol szintén dj-k, a Mustbeates srácok lazítanak a merev hajvágós-szárítós hangulaton, de számtalan más kezdeményezés és bolt mutatja már, az öndefínicó egy boltot is tekinthet kiindulási pontnak adott esetben. Ruhakínálatát illetően a Rockstar a városi divatot követi gumicsizmákkal, trendi táskákkal, pólókkal és kiegészítőkkel. Olyan csajoknak ajánljuk, akik nőiességüket nem magas sarkakkal, hanem egyéniséggel hangsúlyozzák, s akik szeretnek a pasiknak is vásárolgatni, a külön szobába vonult férfi szakasz ugyanis rendben van nagyon. Kedvencünk a döglött madaras logóju Atticus.

Divatozik a Vörösmarty tér

154

A volt ORI székház helyén óriási üvegpalota épült. Az építkezés kezdetétől találgatások zajlottak a körül, vajon milyen üzletek kapnak majd helyet itt, a belváros legkomolyabb helyén. A H&M-ről és a New Yorkerről kaptunk infót még a nyitás előtt, de a kettő közé ékelődő Pull&Bear még így is meglepetést tudott okozni.


Menjünk szépen sorban. Ha feljössz a földalattiból, az első üzlet a H&M lesz. Készülj fel, hatalmas üzletről van szó. Három szinten, 2200 négyzetméter területen női-, férfi-, és gyermekruházat. Teljesen más dimenziója a vásárlásnak, amikor mindennek megvan a helye, a különböző kollekciók szeparáltan tudnak elhelyezkedni, óriási a kínálat, kényelmesen tudsz próbálni és van elég eladó. A H&M-től külföldön ezt szoktuk meg, és ez az, amit itthon idáig nagyon hiányoltunk.olvass tovább

Eldurran a tetőn a bazár és a butik!

3791

Alig másfél hónappal a legutolsó bazárt követően ismét ruha csereberét szervezünk nektek cotcot olvasóknak, és persze mindenki mást is szeretettel várunk! A legutóbbi bazárbeszámolóban említettük, hogy május 23-án, szombaton visszatérünk a Corvintetőre, és még egy komoly meglepetéssel is szolgálunk. Hogy mi a meglepetés, azt most megmondjuk

Tudnivalók

Az osztályozás ugyanúgy lesz mint eddig: ha az általad hozott ruhák darabszáma tizenöt felett van, akkor három golyóért annyit viszel, amennyit akarsz. Ha öt-tíz cuccot hozol, akkor két gyöngyöt kapsz, s ennyiért tízet vihetsz. Ha pedig egy-öt darabbal érkezel, akkor egy gyöngy jár, amiért pedig maximum ötöt vihetsz haza.

A ruhák most is előzetes válogatáson esnek át, szóval tényleg olyan ruhákat hozzatok, amik még hordhatóak, divatosak, vagy van bennük fantázia. Mindig megemlítitek, hogy nem elég színvonalas a választék, pedig ez tényleg csak azon múlik, hogy milyen szetteket hoztok!

A bazár a jó időre való tekintettel ismét a Corvintetőn lesz, és szokás szerint délután négykor kezdődik. A ruhákat is ekkortól vesszük át, hamarabb érkezni még mindig nem éri meg, mert be sem tudtok jön, a lift kapui pontban négykor tárulnak ki.

more

Meglepi

És most akkor eláruljuk, hogy miben is fog különbözni ez a májusi bazár az összes eddigitől. A cserebere időpontjával egyszerre egy egyedi ruhákat, táskákat, ékszereket és egyéb divatos kiegészítőket árusító bolt is nyílik a tetőn. Ez az üzlet egy közös Corvintető-Cotcot butik lesz, ahol olyan egyedi cuccokat vásárolhatnak a kedves vendégek, amiket kreatív fiatalok - köztük reméljük számos cotcot olvasó - készítettek.

A kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjunk a még üzlettel nem rendelkező, de tehetséges kreátoroknak a bemutatkozásra! Tehát csajok, itt a nagy lehetőség! Ha régóta varrogatsz, ha szenvedélyesen készítesz ékszereket, de eddig sehol nem árusítottad őket, mert nem tudtál hogy elindulni ezen a pályán, akkor árusíts a közös Cotcot-Corvintető boltban!

A különböző ruhák, táskák, kalapok, nyakláncok egyéni elbírálás után külön megállapodással kerülnek bizományos átvételre. Előzetes szemlét is tartunk, ennek értelmében május 12-én délután öttől, 13-án, 14-én és 15-én pedig kilenctől lehet vinni a mintadarabokat a Corvintető ruhatárjába, ahol Lilla (nem a mi Lillánk, hanem a bazárhoz hasonló Ökoteregetés ötletgazdája) fogadja és zsűrizi a lelkes kreatívokat. Ő a butik főnöke, így ő dönti el, mik kerülhetnek be a boltba. A rostán átment cuccok május 23-án, a bazár napján már kaphatóak lesznek!

Az üzletben természetesen később megtalálhatóak lesznek a cotcotos pólók is különböző mintákkal azokban a fazonokban, amelyeket már korábban megmutattunk nektek! Örültök ugye? Hát még ha azt mondjuk, pár nappal később a butik turkáló része is megnyit, ahol 500 forint befizetése után a bazárhoz hasonlóan annyi ruhát vihetsz, amennyit hozol. A belépőd árát leihatod a pultban, tehát gyakorlatilag semmibe sem kerül.

Bazár, butik

3824

Bár a közelgő bazárról szóló cikkben leírtuk, de most pontosítjuk az infókat, hogy biztosan mindenkinek világos legyen.

Szóval május 23-án kerül megrendezésre a következő cotcot ruhacserebere a Corvintetőn, négytől hozhatjátok a ruhákat, akkor kezdjük el őket bevenni. A mostani rendezvény különlegesebb lesz, mint az előzőek, hiszen egy közös Cotcot-Corvintető butik is nyílik ezen a napon. A boltban olyan kreatív fiatalok ruháit, ékszereit, táskáit és egyéb kiegészítőit szeretnénk árulni, akiknek máshol nincs lehetőségük megmutatni portékáikat. Tehát az ötletes cotcot olvasók termékeit is várjuk! 

A tervezők 13-tól 16-ig este kilenctől tizenegyig, 19-től 22-ig pedig este nyolctól szintén tizenegyig vihetik a cuccaikat a Corvintetőre, ahol a ruhatárban Lilla (nem a mi Lillánk, hanem a bolt üzemeltetője) fogja zsűrizni a kreátorok darabjait! A mustrán átment portékák végleges átvétele is a megadott időpontokban a ruhatárban történik, így a bevett cuccokat már 23-án a bazár időpontjában meg is vásárolhatjátok!

Ég-bolt

3871

A következő bazárral egy időpontban, május 23-án szombaton nyílik meg a közös Cotcot-Corvintető designer bolt a népszerű szórakozóhelyen. Az üzletben egyedi ruhákat, táskákat, ékszereket és egyéb kiegészítőket lehet majd kapni, és mindezeket kreatív, fiatal tervezők készítik. A közös Cotcot-Corvintető kezdeményezésnek az a célja, hogy olyan feltörekvő tehetségeknek adjon helyet, akiknek máshol, másképpen nem lenne lehetőségük elindulni. Reményeink szerint ti, olvasók is szép számmal fogjátok mindenféle saját kezűleg készített, egyedi darabbal ellátni a boltot!

Hogyan is megy ez az egész?

A következő cotcot ruha cserebere május 23-án lesz a tetőn, akkor nyílik a bolt is. Ha vannak egyedi készítésű ruháitok, táskáitok vagy éppen ékszereitek, és szívesen árusítanátok őket, kipróbálnátok magatokat tervezőként, akkor hozzátok be ezeket! A bazár előtt még 20-án, 21-én, és 22-én is este nyolc órától tizenegy óráig vihetitek be az egyes darabokat. Természetesen utána is átveszünk cuccokat, hiszen a bolt folyamatosan üzemelni fog, nem csak akkor, amikor a cserebere van. Tehát később is várjuk kezdő csaj, fiú designerek jelentkezését! Menjetek bátran érdeklődni a ruhatárba nyitvatartási időben!olvass tovább