barbie baba

Lady Gaga átment Barbie-ba

5445

Barbie baba variációk a fura stílusú énekesnőre. Mondhatjuk, hogy a főbb stílusjegyeket sikerült elcsípni, és természetesen az Alexander McQueen cipellő sem maradhatott le a Barbiegagák plasztiklábairól.

Még több kép!

Barbie és Ken a múlté!

8601

Úgy tűnik, a brit hercegi pár és a romantika fogalma mindörökre eggyé vált. Lassan egy év telt el az esküvőjük óta, de még mindig megdobogtatja a lakosság szívét, ha szóba kerül az esemény, és nemcsak a brit alattvalók vannak ezzel így. Sőt, most hogy közeleg az első házassági évfordulójuk, a William-Kate kultusz újabb hulláma várható. Ennek első jelei máris mutatkoznak: példának okáért Barbie baba formájában is bevonulnak a történelembe.

A hercegi babapár az első évforduló tiszteletére kerül forgalomba, vagyis áprilistól lehet hozzájutni mintegy száz fontért, de az igazán elszánt gyűjtők már most előrendelhetik. Mivel esküvői relikviáról van szó, mennyasszonyként és vőlegényként ábrázolja őket a gyártó, a lehető legpontosabban lemásolva a nagy napon viselt szettjüket. A királyi játékszert elsősorban felnőtt gyűjtőknek szánják.

Barbie él!

8767

Alapvetően szkeptikus természet vagyok. Nehezen hiszek el dolgokat, de elképzelni azért sok mindent el tudok. Így érzek Valeria Lukyanovával kapcsolatban is, el tudom képzelni, hogy valóban létezik, mégis nehezemre esik hinni benne.

olvass tovább

Barbivá változott lányok

8851

Két angol tinilány élő Barbie babává változott egy estére. Még eredeti dobozuk is volt!olvass tovább