bőrdzseki

Fodros ruhához bőrdzseki?

3939

Már a Bershka 2009-es tavasz-nyári kollekciójáról felkerült galériában is láthattátok, hogy a fodros nyári ruhát vagány bőrdzsekivel kell passzintani idén nyáron. A divatházak, mint például a Dior, az Ungaro, a Chanel és Haider Ackermann 2009-es kollekcióiban is sorra láthattunk ilyen szettbe öltözött modelleket. Persze az ötlet, mármint, hogy egy bőrdzsekit lányosan bájos ruhácskákkal párosítsunk nem új, korábban már Kenneth Cole 2002-es tavasz-nyári és Ralph Lauren 2003/2004 őszi-téli showjában is megjelent. 

A trendet a sztárok is követik (vagy éppen ők maguk alakítják), így mostanában egyre többször láthatjuk őket vagány dzsekikben és koktélruhákban a vörös szőnyegen. Ott van egyből Agyness Deyn, aki rockos stílusban viselte, Anne Hathaway púderrózsaszín habos ruhával párosította, míg Eva Herzigova kissé hippisen, kissé vadnyugati csizmával és szoknyával öltötte magára, Kate Moss pedig a földig érő zöld estélyijéhez választott egy fekete bőrdzsekit.

A hírességek mellett a street fashionben is sok csajszit lehet látni dzseki-ruha kombóban. Meglepő módon ezen a téren mi sem vagyunk lemaradva a többi országtól, hiszen már a cotcot utcai divat rovatában is szerepelt egy-egy ilyen összeállítás.

Ruhák és bőrdzsekik itt!