avatar

Csábító avatarok

5018

Felesleges lenne belekezdeni egy újabb cikkbe a féltékenységről, hiszen mindenki nagyon is jól tudja, hogy milyen nyomorult érzés, amikor nem lehetünk biztosak a szerelmünk hűségében. A potenciális veszélyt általában egy másik nőben látjuk, picit extrémebb szituációban egy pasiban, ám de még ennél is rendhagyóbb a netes bitekből és bájtokból álló csajok csábítása: Vigyázat, támadnak a szexi avatarok!

Kétdimenziós szeretők

Meghökkentő történetünk kapcsán kénytelenek vagyunk megpiszkálni néhány fájó sebet, így a féltékenységet és a játékfüggőséget is. Aki még sosem tapasztalta az utóbbi, az adjon hálát a felettes erőknek, hiszen manapság már semmi meglepő nincs abban, ha a férfiak estéről, estére egy másik személyiségbe bújnak, hogy zombikat öljenek, hogy vadidegenekkel pókerezzenek, vagy épp a neten csajozzanak. Nem a már jól ismert internetes társkeresésről lesz szó, hanem egy sokkal újabb és félelmetesebb jelenségről, ami jó eséllyel válhat trenddé. Történetünk szereplője egy japán házaspár, Koh és Yurie, akik nemrégiben Tokyoból San Fransiscoba költöztek. A férjet, Koh-ot a munkája visszaszólította a japán fővárosba, ahol a munkán túl vásárlása is akadt ideje, így beújított egy újabb játékot a Nintendo DS-ére. Koh-ot pusztán a kíváncsiság vezérelte, hiszen nem tudta nem észrevenni, hogy a twitterező férfi barátai egyetlen játékon csüngenek, amiben nem kell orkokat ölni, nem kell kártyákat dobálni, pusztán avatar csajszikkal kell randizni.olvass tovább

Online hazugságaink

6708

„Az internet egyfajta identitáslaboratórium, amely telis-tele van kellékekkel, közönséggel és játékosokkal személyiségkísérletünkhöz” – írja Patricia Wallace, és igazat kell adni neki, hiszen ha mélyen önmagunkba nézünk, be kell ismernünk, hogy online és offline személyiségünk nem teljesen fedi egymást. Nem feltétlenül tudatos átverésről van szó, sőt a legtöbb esetben nem is beszélhetünk átverésről, egyszerűen csak az történik, hogy belépünk az online térbe és más szabályok szerint kezdünk játszani.

olvass tovább