augusztus

Öltözz így, augusztus 25-én!

4532

Itt az ideje, hogy méltóképp búcsúzzunk a nyártól, és ehhez a mai időjárás kiváló lehetőséget biztosít: a várható maximum hőmérséklet huszonnyolc-huszonkilenc fok között alakul majd. Délutánra a szél felerősödhet, ezért nem árt ha egy vékonyabb kardigánt, vagy egy nagyobb méretű sálat bedobunk a táskánkba. Ezeken túl viszont felesleges bármi melegebbet is magunkra vennünk, hiszen ez a hét remélhetőleg megfelelő lesz ahhoz, hogy viselhessük kedvenc nyári összeállításainkat.

Öltözz így, augusztus 26-án!

4542

Azt hihetnénk, hogy pofon egyszerű a mai megoldás: minél lengébb, minél vékonyabb, minél kevésbé melegítsen. Ez mind vonatkozhat a mai összeállításunkra, hiszen a várható csúcshőmérséklet, harminc-harminckettő fok között alakul, viszont délutánra megnő a fátyolfelhőzet, sőt még a szél is felerősödik. A hőérzetünket nagyban csökkenthetik ezek a tényezők, így ma se felejtsük otthon a kedvenc stólánkat, amit szükség szerint a vállunkra dobhatunk. Nem érdemes rétegesen öltözködni, hiszen a nappali felmelegedés rohamos lesz, így egy-egy melegebb pulcsitól úgyis megszabadulnánk már reggel nyolc óra előtt.

Öltözz így, augusztus 27-én!

4557

Ma sem lesz okunk a panaszra, tekintve, hogy a várható csúcshőmérséklet, akár harminchárom fok is lehet. A napsütést azonban néhol felhők zavarhatják meg, az északi megyékben záporokra, zivatarokra számíthatunk. Komoly lehűlés szintén csak ezeken a területeken várható, hiszen a csapadék mellett, felerősödik a szél. Ha nem az ország északi részében töltöd a mai napot, bátran válassz egy igazi nyári összeállítást, saruból, ingruhából, shortból, pólóból, maxiruhából... a lényeg, hogy engedd, hogy bőröd találkozhasson a nyár utolsó igazi napsugaraival.