amy winehouse

Amy másodszor is igent mondott

7510

Amy Winehouse felfelé ívelő karrierje hirtelen indult el a lejtőn – köszönhetően botrányos életvitelének. Hosszú ideje nem hallottunk már róla, amikor nemrégiben felröppentek a pletykák az énekesnő visszatéréséről. És úgy tűnik, ezt Amy tényleg komolyan gondolja, és ezzel együtt a jó útra térést is.

Habár Winehouse soha nem tudott igazán rendesen viselkedni, stílusérzéke mindig is volt, amit igen egyedi módon juttatott kifejezésre. A 2011-es tavasz-nyári retró divathullám különösen kedvez neki. Ezt kihasználva a nagy múltú Fred Perry márka kérte fel együttműködésre.

Amy Winehouse nem először mondott igent a sportosabb vonalat képviselő márkának. Az egyszerre csinos, nőies, de kényelmes és sportos öltözékek egyébként sem állnak messze a brit énekesnőtől, hiszen galléros pólókat és ruhákat magánemberként is szívesen visel.

A tavalyi, első sikeres együttműködést így most egy második követi. A kollekció 32 darabból áll. A laza ingpólók mellett édes kis kardigánok is helyet kaptak benne. A szexisebb darabok kedvelőinek is akad egy és más az Amy-kreációk között: a kockás anyagból készült topok, alul megköthető blúzok kifejezetten dögösek. A kollekció részét képezi néhány színes hawaii-mintás póló is, amelyek tökéletes nyári viseletek lehetnek.

olvass tovább

Nem találja a mikrofont Amy Winehouse

7938

Nem szeretnénk olyan szinten belemerülni a celebbulvárba, hogy szegény Amy Winehouse-t kelljen püfölnünk, még akkor sem, ha önként ajánlkozik, amikor csak teheti. A mostani események azonban különös súlyt kapnak annak fényében, hogy az eredetileg rendkívül tehetséges énekesnő augusztusban elvileg fellép a Szigeten. Amy első nemzetközi slágerének címével ellentétben mégis elment a rehabra, majd kijött, majd újból becsekkolt, hogy aztán újból kijöjjön és ez így folyik évek óta. Legutóbb például kerek egy hetet töltött bent. Az eredményt tökéletesen illusztrálja szombat esti belgrádi koncertje, amelyet a helyi média máris a város történetének legrosszabb előadásaként emleget. Nem véletlenül: a lenti videó tanúsága szerint a rajongók őrjöngve várták kedvencüket, aki láthatóan teljesen szétesve tántorgott be, úgy tűnt, fogalma sincs, hol van. További csemegék: egy ponton az egyik háttérvokálosnak kell beállni a helyére, elénekelni egy dalt, a közönség pedig fújongva búcsúzott tőle.Ha valaki megfejti, pontosan mi történik, ne habozzon megosztani velünk!

Az énekes az eset után rögtön lemondta nagyszabásúra tervezett európai turnéjának egy részét. "Nem képes ereje teljében előadni" - fogalmazott szóvivője rendkívül eufemisztikusan. A Sziget.hu programja szerint mindez nem érinti Budapestet. Reméljük, így is marad, ahogy azt is, hogy addigra összeszedi magát. Bár valószínűleg hetekig szórakoznánk a bulvárcímlapokon, amelyet a fotósárokba zuhanó Amy ihletett, mégsem szeretnénk hasonlót látni itthon.

You know I am no good

8073

Halálra drogozta magát Amy Winehouse; az ismert énekesnő az utolsó fellépéseit már végigénekelni sem tudta – mondja a híradó éppen. Döbbenet azért, hogy milyen világ ez. Szegény, azért ez nagyon durva. Miért, mit vártatok, hogy nézett már ki. Drogos volt, megérdemelte. Ezek mind ilyenek. Ha valaki nem bírja a sztárságot, minek mutogatja magát. Egy ribanccal kevesebb. Azért voltak jó számai. Fantasztikus énekesnő volt, kár, hogy már nem hallhatjuk. Kit érdekel, annyi tragédia van a világban. (A nem kívánt rész törlendő.)

Ha egy híresség meghal, a média általában a legrosszabb arcát mutatja. Albert Györgyi és Michael Jackson – csak két példa az utóbbi évekből, amikor is a hírportálok és a magazinok nem is titkolt élvezettel adták az olvasók alá a lovat a fent felsorolt, borítékolható (és dögunalmas) reakciók kedvéért, amelyek ilyenkor menetrendszerűen áradnak a kommentdobozokon át. Amy Winehouse halálára tulajdonképpen akár számítani is lehetett, de legalábbis nagyobb esélye volt, mint például annak, hogy a Rolling Stones bármely tagja harap a fűbe. (Az ő idejükben még tudtak drogozni!) Régóta tudtuk, hogy nagyon nincs rendben – nagyjából négy éve bérelt helye van a bulvárlapok címlapján, az első pár eset után minden tisztességes brit lap ráállította saját paparazzóját, élén a Sunnal.olvass tovább

Amy, utoljára

8235

Gyanús, hogy nem pusztán véletlenségből élesítették tegnap az interneten Amy Winehouse utolsó hivatalos videoklipjét, amelyet még sosem láthattunk. Szeptember 14-én lett volna ugyanis 28 éves. A zene egyébként nem saját szerzemény, hanem a Body & Soul című dal duettje Tony Bennettel, a Frank Sinatra-iskola egyik híres nagy öregjével. Mi ugyan nem rajongunk ezért a negédes-kellemes jazzpopért, de ezt mindenképpen érdemes megnézni, természetesen Amy miatt. Egyébként maga a klip sem nagy szám, egyszerűen rögzítették, ahogy feléneklik a számot, életképek a stúdióból, némi poénkodás, fekete-fehér elgondolkodás és persze főleg éneklés. Az egész azért szenzációs mégis, mert Amynek mintha semmi baja nem lenne: természetes, normális, néha még mintha flörtölne is Bennett-tel, szóval meghazudtolja mindazt, amit halála előtt hallani lehetett róla. Az utolsó, horrorisztikus fotókhoz képest még jól is néz ki, megkockáztatjuk: szép. Szóval méltó búcsú, na.

Az énekes Duets II című albuma 20-án jelenik meg. Az Amy Winehouse-ról írt cikkünket itt olvashatjátok.

Mindenki Pippa Middleton fenekét akarja!

8467

Most, hogy az év vége felé közeledünk, kezdenek napvilágot látni a 2011-re vonatkozó statisztikák. A napokban a webes keresésekre vonatkozó adatokat tolták az orrunk alá, hogy okuljunk belőle. Persze, még a karácsonyi időszak módosíthat az eredményeken, de nem valószínű, hogy az abszolút befutókat már bármi is kiüti a nyeregből.

Megrendülten vettük tudomásul, hogy idén Pippa Middleton feneke érdekelt minket a legjobban – statisztikailag legalábbis. Ez azért különösen mellbevágó (ha már a testrészeknél tartunk), mert ezt az előkelő helyezést röpke félév alatt érte el a királyi rokon. Nővére esküvője előtt viszonylag szűk körű érdeklődés mutatkozott a hátsója iránt, ám az emlékezetes szűk ruha mindent megváltoztatott: súlyos néptömegek kerestek rá a nemes domborulatokra.olvass tovább