alexa chung

Nincs jobb dolguk

4851

A divat- és a bulvár oldalakat bújva rendre visszatérnek azok a csajok, akik gazdagok, híresek, a maguk módján pedig stílusosak is. A divatiparban való létjogosultságukat döntsétek el ti, de előbb nézzük, kik is azok a fiatal lányok, akik a világ vezető magazinjait képviselők mellett foglalnak helyet a divatheteken!

Peaches Geldof

Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof 1989. március 16-án született Londonban. Családi neve ismerősen csenghet, hiszen papája az a Bob Geldof, aki a harmadik világ egyik élharcosa, a Live 8 koncertsorozatok szülőatyja. Édesanyja Paula Yates író és televíziós személyiség, így a csajszi már egészen kiskorától forgolódni kezdett a média világában. Mamája is vadócságáról híres, így nem meglepő, hogy Peaches többnyire a rebellis jelleméről és durva elhajlásairól szóló hírekkel borzolja a bulvársajtó olvasók kedélyeit. 2008-ban Las Vegasban köttetett házassága is ilyen hír volt, hiszen párjával, Max Drummey-vel, a hírhedt Little White Chapelben mondták ki a boldogító igent. Igen, ez az a kápolna, ahol többek között Britney Spears és Nicky Hilton is tiszavirág életű frigyet kötött - no nem egymással, hanem egy mással. Bár az ifjú pár még egymás nevét is magára varratta, a nász idén mégis válással végződött. Persze hazugság lenne azt állítani, hogy Peaches csak egy a sok-sok unatkozó milliomos csemete közül, de tény, hogy heves magánéletéről többet tudunk, mint újságírói pályafutásáról. Pedig nem kis karriert futott be a csajszi, hiszen publikált az Elle Girl angol kiadásában, a Daily Telegraph-ban és a The Guardian-ben is. A tévés karrier sem váratott magára sokáig, és mint már megszokhattuk, egy valamirevaló celeb kénytelen saját valóságshow-val jelentkezni: Peaches sem tett másként, bár a műsor nem aratott osztatlan sikert a brit fiatalok körében. Csak úgy mint az idősebb Geldof lány egyre sűrűsödő feltűnése a divatkörökben, ahol egyes divatszerkesztők "upper-class bitches with no fashion sense" (felsőosztálybeli ribancok stílusérzék nélkül) címszóval nemigen nézik jó szemmel a legújabb üdvöskét. Pocskondiázás ide vagy oda, Peaches modellkarrierje is elindult, hiszen idén ő lett a Miss Ultimo fehérnemű márka kampányarca.

Még több kép itt!

Pixie Geldof

Little Pixie Geldof 1990. szeptember 17-én született Bob Geldof és Paula Yates második gyermekeként. Fiatal kora ellenére nővéréhez hasonlóan a brit bulvárvilág egyik kedvelt szereplője. A legfrissebb hír amit hallhattunk róla, enyhén szólva komikus: Pixie barátnőjével, Alexa Chung-gal foglalt helyet a londoni fashion week Twenty8Twelve bemutatóján. A csajszik ott hibáztak, amikor leültek az amerikai Vogue hírhedt főszerkesztője, Anna Wintour mellé, akinek arckifejezése és testtartása mindent elárul a lányok iránt táplált érzelmeiről. Bár Annát többnyire a divatvilág halálosztójának aposztrofálják, talán itt mégis jogos a felháborodása, elég ha összehasonlítjuk Miss Wintour Manolóját Pixie széttaposott bakancsával. Nővéréhez hasonlóan a féktelen partyk elkötelezett híve, így elég gyakran szerepel a bulvárlapok címlapjain szétcsúszott arcával.olvass tovább

Mentazöld és babakék

7636

A tavaszi színpalettán előkelő helyet foglalnak el a visszafogott, fehér és pasztellárnyalatok. Míg a szemhéjukat és szájukat élénkre színezik a sztárok, addig körmeiket inkább visszafogott színekkel festik.

Eva Mendes és Alexa Chungolvass tovább