akció

Most éri meg bevásárolni

3511

Nemrégiben összeszedtük, ki mit ken az arcára, és hosszan lelkesedtem a Biotherm arckrémért. Többen kérdeztétek, mennyibe kerül, és mondtátok, talán kipróbálnátok. Most bukkantunk rá egy akcióra ezzel kapcsolatban, úgyhogy aki gondolkozott rajta, most kocogjon szépen beszerezni.

A Douglas parfümériákban március 23-ától a készlet erejéig érvényes a Gift time akció, amelynek keretén belül bármely Biotherm termék 7900 Ft feletti vásárlása esetén a vevő egy neszesszert és egy, a bőrtípusának megfelelő luxusminta szettet kap ajándékba. Amennyiben a vásárlás értéke meghaladja a 11900 Ft-ot, akkor a neszesszerhez illő válltáskával is meglepjük!

Hívogat a GAS

3680

Két akcióra hívjuk fel a figyelmeteket egyszerre, tessék jól figyelni. Április 24-30 között a Factory Outletben és a GL Outletben egyet fizet, kettőt kap akció keretében vásárolhattok Gas cuccokat. Az akció keretében a drágábbat fizeted, az olcsóbbat ingyen viheted. Ehhez még kettőt kell aludni. Április 26-án pedig irány a Westend, ahol stylistok segítségével találhatod meg az egyéniségedhez leginkább illő darabot. Ezek után még ki is sminkelnek, le is fotóznak, hogy lásd, mit hozhatsz ki magadból. De ez még nem minden, hisz a fotók részt vesznek egy pályázaton, s a legtöbb szavazatot nyert képen szereplő csajszi lesz a GAS arca, és ez azért nem mindegy. További infók itt: gasjeans.hu

Kiárusítás a Gas-nál

4075

Most igazán jutányos áron, ötven százalék kedvezménnyel juthatsz Gas cuccokhoz, a részletek a plakáton!!!

Ékszerakció csak cotcot olvasóknak!

4142

Megjelent egy cikk a Cotcot-on, amiben írnak az ékszereimről. :-)

Ha Cotcot olvasó vagy, most olcsóbban vehetsz sütis vagy ruhás ékszereket

Mit kell ehhez tenni? Nézz szét a weboldalamon! Ha megtetszik valamelyik ékszer, amiből rendelnél, írj egy mailt (theiafilter_kukac_gmail.com ), amiben jelzed, hogy melyiket választottad, illetve írd meg a Cotcoton használd nicked is. Hagyj egy kommentet a cikk alatt, ha eddig nem tetted meg.

Természetesen lehet olyat is kérni, ami nem szerepel a galériában (pl fánk, de nem fülbevalóként, hanem medálként, csoki medál, de a belseje legyen más színű, stb). 

A 20% kedvezmény a Wampos árakból jön le, vagyis a  sütis cuccoknál a fülbevaló 1600 Ft, nyaklánc 2000 Ft, gyűrű 1600 Ft, bedugós fülbevaló 1200 Ft, hajcsat vagy hullámcsat 500 Ft.
A ruhás nyakláncoknál az egy db-os 1600 Ft, a 3 db-os 2500 Ft, fülbevaló szintén 1600 Ft.

Az akció 2009. július 10-éig tart.

Az akciót Theia blogján itt olvashatjátok!

Design turkáló

4497

Azonnal meg kell osztanunk veletek a legfontosabb és legfantasztikusabb infót: akár már 1000-Ftért hozzájuthattok egy Nanushka, egy Nubu vagy éppen egy Je Suis Belle darabhoz. Nem hiszitek el? Pedig így van. Hogy hol és mikor? Augusztus 18-án és 19-én, kedden és szerdán a Mono Fashionben, ami erre a két napra design turkálóvá alakul, ahol 1000 és 5000 forint között lesznek kaphatóak a magyar designerek darabjai. Az Astoriánál található üzlet (1054 Bp, Kossuth Lajos u. 20.) délelőtt tíz és este nyolc között várja a vásárlókat.