üzlet

Pepsi vagy Coca

739


Aki nem tud dönteni, most még nehezebben fog

Nike az Andrássy úton

985

Április 3-án megnyílt a NIKE SPORTSWEAR STORE az Andrássy út 12. szám alatt. Az üzlet egész Európában egyedülálló, ugyanis csak utcai ruhákat lehet kapni. Férfi és női cuccok is vannak, cipőktől elkezdve, kiegészítőkön át a textilekig mindenfélét találtunk. A megnyitó ünnepségen nem győztük kapkodni a fejünket, annyi celebet fújt össze a szél. Hamarosan az üzlet kollekcóiról is láthatsz összeállítást nálunk!olvass tovább

Álmaim üzlete

2124

A Tenoversix egy Los Angeles-i üzlet, ahol sok neves designer ruháit árulják, de nem ezért írunk róla a hotcotban - hiszen Los Angeles messze van, az általuk árusított ruhák drágák is -, hanem azért mert a bolt berendezése igen különleges. A cipők, mint a képen is látszik össze-visszaságban a falra erősített fehérre festett, így polcként funkcionáló székeken kaptak például helyet.  Szeretjük az ilyen különleges, mármár szürrealista berendezéseket!

A bolt, minek neve Bolt

2704

A város vonószőrözőkkel telehintett utcájában, a VII. ker. Kertész utca 42-44. szám alatt van egy kicsiny bolt. Már akkor hallottuk hírét, mikor még ott sem jártunk, s már a kérdést is szerettük. Ismered a Boltot? És te? Ismered? Ha nem, itt az ideje, hogy felkeresd, kedvcsinálónak Majoros Zitával beszélgettünk.

Mikor nyitottatok? Mikor nyitott a Bolt?
A Boltot tavaly év végén nyitottuk meg, először csak egy pár tervező munkájával. Azóta nagyon sokat bővültünk, és mostanra már saját tervezésű munkáim is meghatározóak a kínálatban.

Miért az lett a neve hogy Bolt?
Eredetileg irodának használtuk ezt az üzlethelyiséget, mert én ugye grafikus vagyok, és egy másik grafikus lánnyal meg egy építészfiúval úgy láttuk, hogy ha Bolt lesz a neve, az egyrészről kifejezetten vicces, másrészről viszont tulajdonképpen ugyanúgy meg lehetett vásárolni a munkánkat, mint most a Boltban - például ezeket a táskákat vagy dizájncsempéket -, úgyhogy teljesen valóságosnak tűnt ez az elnevezés. Mostanra persze bolttá váltunk a szó legklasszikusabb értelmében is. Sok félreértés van abból, hogy a honlapcímünk viszont boltmuhely.hu, ez egyfajta kényszer volt, mert sok, a bolthoz hasonlító cím már foglalt volt. Úgyhogy az utcán Bolt vagyunk, a világhálón meg boltmuhely.hu.

Nézz cuccokat a Boltból!olvass tovább

Leány váll alatt

2709

Zsákmány nélküli vadászatról elkeseredetten visszatérve gondolhattunk már arra, hogy ej, de nyitnánk egy boltot, ahol végre találhatna az ember lánya kedvére való egyszerű fekete szoknyát, amely nem lóg, nem túl hosszú, nem túl bő, nem túl szűk. Vagy masnis bokacsizmát, amely nem ázik át, kicsit bő a szára, valamint meleg és csinos télikabátot. Vagy táskát, amely passzol mindehhez, nem túl kicsi és nem túl nagy. Egy lányon láttam olyan csizmát eddig, ami igazán tetszett, kérdeztem hol vette, mondta, hogy a férje vette az egyik külföldi útján. Hoppá. És a férjét vajon hol vette? Nekem is kell. Ha nincs, létrehozom. Tömjük be a piaci réseket eredeti vállalkozásokkal! (Tudtátok, hogy a niche eredetileg fali bemélyedést jelent, amelybe kisebb szobor helyezhető? Micccsoda gondolatáttétel.)

Szolgáltassunk

Nőismereti tanfolyamiroda férfiaknak. Tantárgyak: ruha- és cipőméret szemre eltalálása. Párunk ízlésének ismerete. A „Melyik szemfesték áll jobban?” kérdés komolyan vétele. Hisztikezelés. Kérésére egyéni tanulmányi útvonalat dolgozunk ki. 

Együttérzési panasziroda premenstruációs tüneteket produkáló nőknek. Vállaljuk férjük elszállítását biztonságos területre a tünetek idejére. Telefonon vagy személyesen hallgatjuk végig, és feltétlen együttérzést biztosítunk. Hívjon bizalommal. Az ár egy doboz csokoládét és egy csomag kamillás zsebkendőt is magában foglal.olvass tovább