óvszer

Kotonreklámok

529


A legkreatívabb óvszerhirdetések ranglistája.

A pápa meg minden

3685

Ezt meg nézzétek meg. Tudjátok, a pápa, meg minden.

Köszi, Shivamantra!

Viselj gumit!

3845

A kínaiak most valami egészen meghökkentővel rukkoltak elő a minden évben megrendezésre kerülő Reproductive Health New Technologies & Products Expónak nevezett rendezvényen. A Guilin Latex Factory, az egyik legnagyobb óvszergyár különleges ruhákhoz biztosította alapanyagként az általuk gyártott termékeket. A kondomokból készített ruhákat az expó keretén belül mutatták be a nagyközönségnek, Tény, az anyaghasználat innovatív, és egy-egy ruha még jól is néz ki - feltéve ha nem tudjuk miből készült.

Melyik diktátorral csinálnád?

4068

Egy kínai kondomgyártó cég igazán ötletes reklámkampányba kezdett. Az általuk gyártott óvszerekre egy-egy hírhedt diktátor, tömeggyilkos vagy valamilyen kellőképpen népszerűtlen figura portréja került, a szlogen pedig valahogyan így hangzik: "Számos tragédiát könnyen elkerülhettünk volna!" Igazán eredeti, és elgondolkodtató, tehát védekezz, hiszen ki tudja mikor pottyan ki belőled egy kis Hitler! A reklám kreatív, de vajon ízléses?

Szexturmix

5100

Annyi érdekes hír van a szex világában, amiket muszáj megosztanunk veletek, hogy ti is örüljetek, és hogy ne érje szó a ház elejét, amiért túl gyakran írunk a szexről.

Először is ott van Kína és a kínai lelemény. A pekingi olimpia után állításuk szerint körülbelül ötezer óvszer maradt a nyakukon, amiket most áruba bocsátanak. A limitált szériás óvszerek csomagolásán az olimpia logója és neve szerepel, s darabját tizenöt dollárcentes kikiáltási árról indítják. A pakkot azonban csak egyben lehet megvásárolni, tehát kapásból ötezerre egyszerre licitálunk, ha... A helyiek az HIV elleni küzdelem fontosságára és a biztonságos szexre szeretnék felhívni a figyelmet az árveréssel. Egyébként az 1992-es barcelonai olimpia óta osztogatnak óvszert a sportolóknak.

Ausztráliában mindeközben szexpárt alakult Australian Sex Party néven. Politikai szerepvállalásukat teljesen komolyan gondolják, nem holmi geg ez. Programjukban szerepel a felnőtt filmek legális árusítása, az abortusz dekriminalizálása, az azonos neműek házasságának legalizálása, egy átgondolt iskolai szexuális felvilágosító program megalkotása. Ms Patten pártelnök szerint már az is mutatja, hogy egy bizottság is összeült azt eldöntendő, vajon helye van-e a szex szónak egy politikai formációban. Bár abban biztosak, hogy belátható időn belül nem kerül ki egy miniszterelnök sem a tagjaik közül, azért abban reménykednek, hogy pár szavazatot sikerül majd elcsábítaniuk a kiábrándult liberális szavazótáborból. Ms Patten egyébként annak idején pornószínésznőként teremtette elő a tanulmányaihoz szükséges pénzt.olvass tovább