írás

Meglepetééés!!!

3547

Már hónapokkal ezelőtt elhúztuk a mézesmadzagot, miszerint lesz egy meglepetésünk április 1-jén. Megjött!!! Itt egy srác, teljes értékű cotcot íróként, akit fogadjatok szeretettel! Troll néven fog írni, csupa csajos témáról, pasi szemszögből, becsületes neve Roland. Biztos sokatokban felmerül a kérdés, hogy egy csajmagazinhoz miért jön egy srác írni. Nos, már jó egy éve, hogy megismerkedett a cotcottal, és annyira elbűvölően igényes oldalnak találta, hogy azóta másra sem vágyik mint, hogy itt írjon. Biztosan nem árt kedvenc olvasnivalótokat felturbózni egy-két férfias gondolattal. Örültök?

Hazudtunk

zsofia: hat ez remek csak nem igaz :D
egyrészt roland egy l
:D
masreszt nem csajos temakrol fog irni, hanem pont minden mas erdekessegrol
es mi kerestuk meg, nem o minket
sose olvasta a cotcotot
:S

Bloggírónia

4175

… tehát az van, hogy mindenki blogot ír. Mindenkinek van valami mondanivalója, csak nem mondhatja el senkinek, elmondja hát mindenkinek? Ez akkor most jelent valamit? Hát, van egy pár megfejtésem rá.

Az első, amit kapásból rávágnék, hogy mindenkinek van valami lelki baja…ezt persze a női szenzitív oldalam mondatja velem. Ezen esetben, kedves lelkibajos embertársaim, azt kell hogy mondjam, hogy gratulálok! Azt hiszem megtaláltátok a gyógymódot a lelki bajaitokra. Érzed hogy fáj valami, leírod – már ez kellemes élmény, nem? Végre kiadtad magadból, jól odamondtad - vagy csak szócafatokat írtál, mindegy, a lényeg, hogy kifejezted, telesóhajtoztad vagy teleüvöltötted a cybervilágot. Kielégültél. Aztán, ha nem vágtad falhoz a tollat…illetve a billentyűzetet, elolvasol mindent, amit leírtál. 

Jó esetben elgyönyörködtet, hogy ez a valami ami ennyire fájt, hogy tudott belőled ennyire szép, igaz, bölcs és egyszerűen irodalmi folyóiratok oldalaira termett írást kihozni. Már látod magad előtt, hogy az ilyen dolgokat késő este a legszuperebb apple laptopon fogod írni, esetleg egy cigi és más ajzószerek hatása alatt. Mivel művészlélek vagy és tehetséges, mindenről eszedbe jut valami frappáns, valami igaz, valami bölcs… hisz annyi baj van a világon, mindent ki lehet írni magadból. Már arról is, ha a boltban 10 dekával többet adott a szemét eladó parizerből és meg sem kérdezte, maradhat-e… Pozitívnak mondanám azt is, hogyha miután elolvastad bajaid wordre vetett krónikáját, egyszerűen elneveted magad. Hogy miért? Mert van úgy, hogy.. és itt most hadd essek a csodálat kútjába… van úgy, hogy írás közben észrevétlenül is olyan dolgokat domborítasz ki, ami kihozza a megoldást, és egyszersmind a problémát semmissé teszi, eltünteti, és csak felesleges nyávogásnak tűnik minden Times New Roman formátumban leírt 12-es betűméretű szó.olvass tovább

Rejtélyes írások

9347

Az egyiptomi hieroglifák megfejtéséhez több mint ezer évre volt szükség, hiszen csak a 19. században fejtette meg Jean-François Champollion. Hatalmas eredmény volt ez, ám mind a mai napig vannak szép számmal olyan írások, amikbe rendre beletörik az amatőr és hivatásos kódfejtők bicskája. Bemutatjuk a három legérdekesebbet.olvass tovább