ékszer

Luxus USB

35

Tény, hogy a Swarovski kristályról legtöbbünknek Medveczky Ilona jut eszünkbe, azonban kristály ékszereket viselhetünk headsettünkön és pendrive-unkon is. A Philips és a Swarovski karöltve dolgozta ki a már majdnem giccses használati tárgyakat, pendrive-ként szív alakú medálban, lakat formájában pedig dísztárgyként hordatjuk magunkkal. Az ár borsos, ami nem szokatlan a kristályóriástól, az adathordozók darabja 105 font. Az orosz Gresso Adam&Eve fantázianévvel látta el az USB ékszereit, némelyiken a mahagóni fa medálon elejtve egy-egy Swarovski kristályt. Az ékszerek cseppet sem kihívóak, sőt, egyszerű szépségükben még praktikusak is, az adathordozók 1 GB méretűek.

Kristály lounge

502

Ha Londonban jártok, mindenképpen lessetek be a Swarovski Cosmos & Lounge-ba! Gyönyörű! London szívében, Great Marlborough Streeten,  az ékszercsodák szelleméhez méltó környezetben nyílt meg a bemutatóterem. Itt lehetőség van egyedi tervezésű ékszereket készíttetni, csak válaszd ki a formát, a színt és a méretet. Persze a kész kollekcióból is lehet választani luxusékszert.

Kristálycsillárokat itt találsz.

Ékszerezd a hónaljad!

759

A testünket egyedibbé tehetjük hennával, piercienggel, tetoválással, sőt, extrém sminkeléssel is feltűnőbbek lehetünk, de az, hogy a hónaljunkat strassz szerű cuccokkal rakjuk ki, az azért kemény. Megvan az a reklám, amikor a csaj áll a metróban és a hónaljába egy disznót rajzolnak? Az izzadásgátló dezodort kiegészíthetjük most már hónalj ékszerrel is.  Először Herczeg divatbemutatóján láthattuk Dundikával promótálva a hónaljékszert, el is gondolkodtunk azon, hogy vajon a tervező hova pozicionálja magát szakmájában. Az ékszerre visszatérve a Secretjewel, you're hot, az első testékszer, amit a hónunk alatt viselhetünk. Csak fel kell ragasztani és villoghatunk vele, kötelező darabja lesz nyáron egy partygirlnek. Attól titkos, hogy ha akarjuk, nem látszik, bár akkormeg mi értelme. Tervezz egyedit és oszd meg a barátaiddal!

Papírgyűrű

944

Emlékszem kislányként is megvesztem az ékszerekért, de akkor még nem villoghattam a Swarovski gyűrűmmel, szóval mindenféle színes papírból és drótból hajtogattam gyűrűt, karkötőt meg ilyeneket. Recycle világunkban nem árt, ha az ékszereink is környezettudatosak. És tartósak is persze. Meg ki a fene akar állandóan csillogni, villogni. Tök jó beszédtéma lehet egy papírgyűrű főleg, ha ilyen cuki. Ezek a gyűrűk, medálok mind újrahasznosított papír, fa, de még lávakő felhasználásából is készültek.

Irány a zaci!

1306

Egy Project Earth Day divatshow oldalán találtam Sid Vintage ékeszereire. De igazából semmi különöset nem csinál. A zaciból összegyűjtött ékeszereket hasznosítja újra. Ihletét a nagymutter és lánytestvérei családi ékszereiből szerzi. Aztán hatalmas összegekért olyanok veszik meg, mint Paris Hilton. És így a mester az USA egyik ünnepelt és legtöbbet fotózott ékszerésze. Igazi retró-stílus és így még a gyémántbányába sem kell leküldeni senkit. Ettől eco. Jól néz ki és a zöldtudat még szebbé teszi.

Köszi mindennapibetevo!