Divat

Nagyon sok könyv jó, de melyikből lesz kedvenc?

9636

Minden ember számára létezik egy vagy több meghatározó olvasmány. Vannak olyan sorok, vagy életigazságok amelyeket örökre magával visz az ember.  Némely estben pusztán csak egy hangulat, amit kapunk az olvasás során, máskor viszont ennél sokkal többet.
Gondoljunk csak olyan hírességekre, mint például Paulo Coelho, aki mint egy tanító osztja meg az életről, hitről, szerelemről és mindennapokról szóló meglátásait.


„Szeretni annyit tesz, mint nyitottnak lenni a csodákra, a győzelmekre és a vereségekre, mindarra, ami életünk során történik velünk.”

Paulo Coelho

Talán viccesen hangzik, de Daniel D. Robinson Crouseo című könyve is lehet magával ragadó, hiszen egy idő után úgy érezhet az olvasó, hogy ő is a lakatlan szigeten van. És valójában ez a „legjobb könyv” varázsa, hogy képes érzelmekkel, hangulatokkal és igaz szavakkal gazdagítani.
Mindenkinek más a kedvenc, de néhány könyv képes több százezer ember lelkét megérinteni és ezzel bestseller vagy sikerkönyv lesz belőle. Ezek az írók olyan tehetséggel rendelkeznek, ami csak keveseknek adatik meg. Az egyszerű szavakból képesek világokat és sorsokat építeni.

„A könyv varázsszőnyeg, más világba repít. A könyv ajtó. Kinyitod. Belépsz rajta. De visszajössz-e?”

Jeanette Winterson

Amennyiben szeretnéd megosztani másokkal is, a kedvenc könyved címét és szerzőjét, akkor ne habozz.  A Book.hu oldalon a beérkezett vélemények alapján olvasói sikerlista készül amit haladéktalanul megosztunk az érdeklődőkkel. Nem mellesleg, egy wellness nyaralás is gazdára talál.
További információk és szavazás:
http://book.hu/kedvenckonyvem-nyeremenyjatek

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások