Divat

A kalap divat!

9635

Nagyon ritkán látni manapság kalapos nőket az utcán. Bizonyára ezt is a beszűkült komfortzónának köszönhetjük. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie. A kalap egy nagyon praktikus kiegészítő, ha egy izgalmas csavarral szeretnénk megbolondítani az outfitet. Gyakorlatilag az egyetlen évszak amikor nem viselhető, az a tél. Most éppen dübörög a szezonjuk szóval ha még nem szerezted be álmaid kalapját akkor itt az ideje! Íme egy kis "hogyan viseld" inspiráció!

01.jpg

Személy szerint a kalapok szerelmese vagyok, hiszen minden szettet képes egy teljesen más világba repíteni, anélkül, hogy erőltetett lenne. Laza, igazi nagyvárosi sikket csempész a legegyszerűbb, hétköznapi outfitbe is.

02.jpgHétvégi kiruccanáshoz is teljesen ideális. Púderes, rózsaszínes árnyalatokkal kombinálva bájos összképet kaphatunk. A probléma csak az, hogy szeles időjárásban lehet, hogy mégsem a legjobb ötlet. Könnyen elfújja a szél...

03.jpgBaráti összejöveteltől kezdve a limós partikörútig mindenhová ajánlott. A fedora kalapok is legalább annyira előkelőek mint a szélesebb karimájú társai. A mintás midiszoknyáért pedig külön pirospont jár.

05.jpg

Vízpartra nyilván kötelező kellék. De nem csak mert véd, hanem mert egyszerűen tökéletesen néz ki! Imádom! Egy bohém kimonóval és oversize kerek napszemüveggel viseld a teljes hatás érdekében!

06.jpg

Mondanom sem kell, hogy fesztiválra egyrészt azért előnyös mert egész nap a tűző napon állsz. (Hacsak nem szakad az eső.) Másrészt pedig, mert mi más lehetne jobb kiegészítője a fesztivál looknak, mint egy szalmakalap! Fast fashion üzletekben, eldugott kincses szigeteken és webshopokon egyaránt milliónyi variációból válogathattok. De szólok, ha egyszer elkezded, nem lehet leállni!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások