Divat

Azték minta, újratöltve!

9634

Lassan véget ér a tavasz, tombol a nyár! - Ja, nem… - Na, de ez most minket nem érdekel, hiszen nemsokára valóban itt lesz az igazi jó idő. Ezért gondoltam illene megemlékezni a minden évben hűségesen visszatérő azték mintára.

Ez, a valamikor néhány éve szabadjára engedett, aprócska hóbortnak idnuló trend, mára akkora méreteket öltött, hogy igazából senkit nem érdekel, hogy divat-e vagy sem, vesszük, vesszük és vesszük. Miért? Mert imádjuk! Pláne, hogy már nem csak a ruhákat lepték el, hanem enteriőr elemeken is gyakran szembetalálkozhatunk egy-egy ilyen rafinált printeléssel. És persze ne felekdezzünk meg arról sem, hogy az azték minta legkevésbé sem járja a végét ugyanis a 2014-2015-ös őszi/téli kollekciókban is bőven helyet kapott.

Van esetleg valaki aki még mindig azt kérdezi, miért? Kétlem. Egy ilyen ruha tökéletes választás! Az biztos, hogy nem unalmas, de nem is túl hivalkodó, önmagában is öltöztet. Ha csak egy felsőt vagy szoknyát választunk ilyen mintával akkor a legegyszerűbb farmert, vagy egy síma szürke pólót is tökéletesen ellensúlyoz.

Lehet kísérletezni, hogy mivel kombináljuk - haladóknak például jó választás lehet egy ilyen flitteres felső. Mindenesetre én, a kevesebb mindig több elve szerint, egyszerű, letisztult darabokat javaslok hozzá. Magassarkúval sikkes, egy lapos szandállal hétköznapi. Most meg egyébként is fénykorát éli a boho chic szóval csak bátran!


Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások