Szépség

A Nagy Nap!

9633

Nem tagadhatjuk le. Minden kislány/nő álmodozik valahol legbelül a nagy napról. Ilyenkor tavasszal különösen beindul ez a fajta igény, hiszen elkezdődik a szabadtéri esküvők szezonja. Összegyűjtöttem egy kis inspirációforrást - vagy inább szívfájdítást?! - hátha van köztetek olyan szerencsés, aki pont idén nyáron fog elkelni! Voilá!

Van aki tengerparti ceremóniáról álmodik...

… és van aki erdőben képzeli el a nagy napot! Na és persze attól függetlenül, hogy most a nyári esküvők ideje következik, a téliekről se feledkezzünk meg, hiszen abszolút csodálatos! Igazi Jégvarázs, Elsa is bizonyára megirigyelné. Úgyhogy ne aggódj ha nem kerül sor rá nyáron, télig még bezsebelheted a nagy Őt!

Van aki Rolls Royce-szal kíván távozni a templomból…

… és van aki hófehér lovasfogattal indul első útjára házasként!

A virágok azonban mindenhol egyformán szerepet kapnak. A friss virágokból készült fejdísz egyszerűen meseszép! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Beauty és ruha téren pedig csak annyit tudok tanácsolni, hogy ez nem a nagy kísérletezések napja. Válassz olyan ruhát, olyan sminket és olyan frizurát amiben igazán önmagad vagy. Hiszen mindenki akkor a leggyönyörűbb ha jól érzi magát a bőrében!

Neked milyen az álomesküvőd?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások