Divat

Még 5 tavaszi trend!

9630

Már itt is van a várva várt folytatás! (Aki lemaradt volna az előző részről annak gyorsan katt IDE!) Hiszen a nagy tavaszi “beruházkodás” még csak most kezdődik igazán. Éppen ezért mutatom meg melyek azok a stílusok amelyekkel bizosan nem hibázhatunk az elkövetkezendő szezonban.

Bizonyára mindannyian hallottatok már az új normcore lázról. De ha még nem, akkor elmondom. Ez, az az őrület ami a divat ellentéte, mégis népszerű manapság. Magyarul: olyan dolgokat viselünk amivel cseppet sem akarunk kitűnni a tömegből. Eggyé válunk a maradék tízmillóval és a legkevésbé sem akarunk divatosak lenni. A gond csak az, hogy nem egy divatház alapozta erre az új kampányait. Tehát akkor mégis divat az antidivat. Vagy, hogy is van ez? Már én sem értem...

Mindenesetre a “lazaság” valóban trend az új szezonba! Biztosan van mindenkinek legalább egy olyan ismerőse - ha csak nem te magad vagy - aki mindig rohan és ezt az esetek 99%-ban ezt sportcipőben teszi. A tavasz most különösen kapóra jön, mert a sneakers őrület folytatódik szépen karonöltve a bomber felsőkkel. Tipp: a tetőtől talpig fehér (vagy a majdnem fehér) szett működik! Egy sportcipő mindig jó befektetés, amúgy se árt néha egy kicsit kibújni a puncsfelhőkből és tartani egy pár normcore napot! Elvégre ez most a divat!

A not-skinny-jeans egyre nagyobb kultusszal rendelkezik újabban. A trapéz nadrágot lehet imádni vagy utálni, de aki szeirnt ez, ez, ez vagy ez nem szexi annak bizonyára gondjai vannak a látásával. És ne feledjük, hogy pár éve még el sem tudtuk képzelni, mi az a skinny-jeans. A ‘90-es évek retro stílusa újra fénykorát éli,  szóval hivatalosan is ki merem jelenteni, hogy a 2010-es évek modern retróját bátran ajánlom mindenkinek. Tipp: Élénk narancssárga rúzs és macskaszem napszemüveg a teljes hatás érdekében! Tízpontos!

Párhuzamot állíthatunk romantikus és bohém között, de míg a bohém leginkább természetes anyaghasználatot és földszíneket preferál addig a romantikus stílusba belefér egy műbőr táska sőt még egy műanyag (jelly) szandál is. A virágos fejdísz továbbra is trend, a skater fazonú ruhák meg pláne! Ezen kívül csipke, rózsaszín, barack, korall és fehér minden mennyiségben, na meg az elengedhetetlen báj! Tipp: A virágos fejdíszt te magad is is elkészítheted, hogy igazán különleges legyen az outfited!


Ha épp nem egy hippi házibuliba tartasz vagy nem normcore napjaidat éled akkor viszont itt van ez a szuper trend a komolyságra vágyóknak! Bár a hivatalnokoknak nem jelenthet túl nagy meglepetést egy ilyen abszolút klasszikus “üzletasszony” szett, de ebben a szezonban különösen nagy számban fordult elő a divathetek kifutóin is. A fehér ing kulcsdarab lesz a nyáron! Érdemes azonban ügyelni arra, hogy valami játékos kiegészítő, vagy szín mindig legyen az outfitbe, különben könnyen olyan hatást kelthet az egész, mint aki most végzett a szakdolgozata védésén. Ne! A jobb felső sarokban az a barna “izé” nem mosogató szivacs, hanem egy szuper trükk egy igazán sikkes frizuráért. Ha még nem láttad klikk IDE.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások