Divat

Top 5 tavaszi trend!

9629

Mint ahogy ígértem, itt is vannak a legfrissebb tavaszi trendek! Egy részbe nem fért bele az amúgy is besűrített összefoglalóm, szóval egyelőre jöjjön az első öt stílus-trend!

Azt hiszem nem is kell túl sokkal kiegészítenem, hiszen a kép címe mindent elmond. A már említett pasztell színeket jól ki lehet használni, mivel minden megy mindenhez. Bátran lehet alapozni erre az egész ruhatárat. Boyfriend farmer és oxford cipő az androgün fashion jegyében még mindig top tízes! Tipp: Ezeket a finom színeket ne kombináld feketével és más sötét színekkel, hagyd érvényesülni a lágy színpalettát!

Valamikor az azték mintával kezdődött, és a 2011-es fast fashion kollekciókkal amikor először jöttek elő (újra) a rojtos felsők, táskák stb. Nos, ez azóta évről évre megújúl. Idén a nagy karimájú kalapok, a finom bőr gladiátor szandálok, kis sarkak, rojtos táskák és a vállat szabadon hagyó klasszikus, ám feltűnő, bohém mintás ruhák kötelező jellegűek minden divatimádó szekrényében!


A gladiátor szandálok nem csak az előbb említett formában érvényesülnek. Utoljára azt hiszem 4 évesen volt ilyen szandálom (persze sarok nélkül) amikor a Balaton kavicsos partján rohangáltam és Anya üvöltött utánam, hogy “Hééé vedd fel a szandálodat, mert megszúrja a lábadat a kavics”. Igen, ez az a cipő. Újragondolva. Lolita, soft grunge kivitelben! Perfekt look ha ki akarsz tűnni a tömegből! A crop topokat és a metallic textúrát már nem is emlegetem, biztos unjátok már… (De igen. Must-have!)


Igazi glamúr style azoknak akik nem szeretnek túlságosan kitérni a komfort zónából és szeretik a hamisítatlan nőies eleganciát. Azonban ha adhatok egy tanácsot: Tavasz van. Hagyjuk a fekete blézert! Burkolózz tetőtől talpig a tavasz színeibe! Világos, virágos, színes, pasztell, halvány árnyalatokkal a központban!


És ha még nem lett volna elég a különleges lábbelikből itt van nekünk az a darab amit elsőre lehet, hogy nem igazán tud hová tenni az ember. Ez pedig a lapos, parafa talpú papucs. Nem kell megijedni. Szintén kötelező darab divatmegszállottak körében! Csak lazán. A hosszított blézer örök életű és kiválóan ellensúlyozza a papucs effektet. Farmerral és elegáns kiegészítőkkel biztosra mehetsz!

Folyt. köv.!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások