Divat

Lépj ki a komfortzónából!

9627

Az utca emberét elnézve született meg ez a gondolatmenet a fejemben. Látom, hogy az emberek nagyon szűk komfortzónába zárták az öltözködésüket. És ez bizonyos mértékig így is van rendjén. Mérget veszek rá, hogy nagytöbbségbe a divat és az öltözködés legtöbbeknek valahol a spájz legalján, a 2010-es meggylekvár mellett van, gondosan elrejtve. De elvégre ez egy divat rovat szóval kötelességemnek érzem buzdítani az olvasóimat, hogy lépjenek ki végre abból a fránya komfortzónából!

A divat követése nem csak a divatbloggerek kiváltsága, vagy azoké akik Anna Wintourral teáznak délutánonként. Nincsenek színek az utcán, nincsenek trendek, nincsenek izgalmas textúrák és outfitek. :( Elvétve, talán. Sajnos csak farmert látok bőrdzsekivel. Tessék kipróbálni új dolgokat, és húzni egy merészet!

Meg sem akarom hallani, hogy "ehhez még nincs jó idő". Pont az az idő van amikor egy vastag harisnyával és egy szuper dzsekivel bármit felvehetünk!

A korábbi cikkekből bőven tudtok inspirálódni ha elkapott a hév! (Amit nagyon remélek.) De folyamatosan jelentkezem majd az új, tavaszi hóbortokkal!

MONOKRÓM

METALLIC

PASZTELL SZÍNEK

STREET CHIC

És a legfontosabb! Ősszel éledt újjá a midi szoknyák karrierje, de az új szezonban is kötelező alapdarabnak számítanak egy, a divatra valamit is adó hölgy gardróbjában! Színek, minták és textúrák végtelen variációjában. Csak bátran!

MIDI SZOKNYA

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások