Divat

Így viseld a monokrómot!

9626

A gyakorlat azt mutatja, hogy minden évben/szezonban hűségesen visszatérünk az alapok alapjához, azaz a fekete-fehérhez. A cukormáz trendek mellett idén is hűségesen kitart a monokróm letisztultság.


Vannak időszakaim amikor akaratomon kívül csak fekete-fehér-szürke árnyalatokat vagyok hajlandó vásárolni. Fogalmam sincs, hogy miért. Szóval számomra ez egy kedves trend. Télen nyáron jól alkalmazható. Maximálisan kihasználható és minden megy mindenhez. Évről évre újjászületik a kifutókon anélkül, hogy unalmassá válna.


Az egyik legjobb partnere a metallic textúrának hiszen sehogy sem lehet “túl sok”. És talán a legkönnyebben viselhető trendek közé tartozik. Nincs olyan ember akinek ne lenne semmilyen fekete-fehér ruhája otthon. Úgyhogy nincs is miért szaporítani a szót. Jöjjön egy kis outfit inspiráció!

Bármilyen printet lehet csempészni a lookba, például egy mintás cipő vagy táska remekül feldobja. Ugyanez érvényes az élénk színű darabokra. De idén arra is szabad kezet kaptunk, hogy a csíkosat virágossal vagy éppen a pöttyessel kombináljuk!

A klasszikus szabású, elegáns nadrágokért személy szerint totálisan oda vagyok. De ez a felemás megoldás az abszolút nyerő. A kis fekete blézert nyugodtan lecserélhetjük egy kis fehérre. Tökéletes befektetés hosszú távra, merem megkockáztatni, hogy tíz év múlva is fel lehet majd venni.

És végül a lelőhelyek. Szimpla fekete-fehér csíkok, crop top, vicces feliratos felsők, pöttyes ingek és sport mez. A kedvenceim!

A mintás alsókat nyugodtan kombinálhatjuk mintás felsővel.  Például ez az asszimetrikus (ezért a fazonért amúgy piros pont jár) virágos szoknya a fenti csíkos crop toppal, vagy a kis pöttyes, a nagy pöttyes felsővel. Hmmm! Csak bátran!


Ruhából legszívesebben vagy ötvenet mutatnék nektek, de ezek a legjobbak. Az összeset a gardróbomba szeretném tudni!


Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások