Divat

Ilyen volt az Oscar gála!

9624

Az éjjel tartották az idei, 86. Oscar gálát. Legnagyobb csalódásunkra DiCaprio nem kapott díjat. Nos, igen ő az akiért már kész mozgalom indult az interneten #oscartdicaprionak hashtaggel ésatöbbi... Sajnos nem jött össze. A Nagy Gatsby ellenben két arany szobrocskát is bezsebelt. Legjobb kosztüm, illetve legjobb látványterv kategóriában. Nem meglepő. De persze repkedtek még a díjak. A legjobb animációs filmért és a legjobb betétdalért is a Jégvarázs vitt haza egy-egy szobrocskát.  A Gravitáció című film összesen 7 oscart kapott, a 12 év rabszolgaság 3 szobrot többek között az egyik “legkiemelkedőbbet” a legjobb filmért járó díjat. Megelőzve ezzel A Wall Street farkasát és a Gravitációt többek között. Mi azonban most a ruhakölteményekre fogunk koncentrálni, úgyhogy lássuk ki mit viselt az év legelegánsabb díjátadóján!

Legjobb női főszereplőnek járó díjat, idén Cate Blanchett (balra) kapta, aki egy csodálatos Armani Privé költeményt viselt. A legjobb női mellékszereplő pedig Lupita Nyong'o lett, aki egy meseszép Prada dresszt választott.

Jennifer Lawrence (balra) idén is Dior-ba bújt. Mindenki nyugodjon meg, a tavalyi ominózus botlás után, idén nem a lépcsőn hanem csak úgy a színpad előtt esett majdnem hasra. Itt próbálják épp felsegíteni: KATT! Jobbra pedig a gyönyörű Sandra Bullock, Alexander McQueen-ben.

Penelope Cruz (balra) Giambattista Valli ruhában, Kate Hudson pedig egy látványos, mélyen dekoltált Versace csodát választott. Perfect!


Anna Kendrick (balra) már az őszi kollekciós J. Mendel, izgalmas megoldásokkal tarkított ruhájába bújt, Amy Adams pedig egy királykék Gucci Première darabban tündökölt.

Brad Pitt és Angelina Jolie a mesés Elie Saab ruhájában, nálam a legszebb, legsikkesebb és legkedvencebb kategóriát foglalják el a sztárpárok közül. Pharrell Williams nyilván csak viccnek szánta ezt a térdig érő öltönynadrágot, ami egyébként Helen Lasichanh kosztümével együtt Lanvin költemény. Mindenesetre bevált. Erről beszélünk.

Emma Wattson nem igazán tud hibázni. Egyszerűen minden jól áll neki. Hogy csinálja? Egy klasszikus Vera Wang ruhát viselt amivel tökéletesen prezentálta, hogy a kevesebb néha több. És így festett a szuperelegáns mégis díj nélkül maradt Leo.  :(

Balról Matthew McConaughey aki egyébként a legjobb férfi főszerepért járó díjat zsebelte be és Camila Alves. Jobbról pedig a várandós Olivia Wilde Valentino-ban, és Jason Sudeikis Prada öltönyben. Én azért biztosan adtam volna a Családi üzelmeknek is valamiféle díjacskát. Fantasztikus vígjáték, megkönnyeztem a nevetéstől.

Az est ékköve kétségtelenül Charlize Theron (balra) volt, az álomszép Dior ruhájával amit egy 15 millió dolláros Harry Winston gyémánttal egészített ki. Hát... nem aprózta el az egyszer biztos. (Ez kb. 3 milliárd forintnak felel meg.) Anne Hathaway is a csillogást választotta és egy Gucci strasszos, egyszerű ám nagyszerű ruhában sziporkázott. Ezek voltak a teljesség igénye nélkül a kedvenceim. Repkedtek a díjak, a poénok és a képek alapján szuper volt a hangulat is.

20140303oscar12.jpg

ViaAFP, Vogue.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások